Domell Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Witam wszystkich... Przeglądając stronki znalazłem taki oto news... http://bbs.gzeasy.com/index.php?act=Attach...=post&id=195425 Do krążacych już po sieci wyników kart NVIDII w trybie SLI dodane zostały wyniki GF6900U!!! Co o tym sądzicie???Wzrost wydajności -jaki prezentuje GF6900U w stosunku do GF6800U-jest bardzo realny i zdecydowanie możliwy do osiągnięcia... Czyżby już niedługo NVIDIA miała przedstawić NV48???? Co o tym sadzicie????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 uwierze jak zobacze recke na jakims dobrym serwisie... a "gdybac" to moga sobie wszyscy.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 patrząc na 3dm05 trudno jest w to uwierzyć, poczekamy zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Co o tym sądzicie???Wzrost wydajności -jaki prezentuje GF6900U w stosunku do GF6800U-jest bardzo realny i zdecydowanie możliwy do osiągnięcia... z 110nm moga spokojnie dac 500MHz na rdzen, do tego drobne zmiany/poprawki w potoku shaderow i juz .... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Mnie właśnie też zastanawia w jakim procesie tech. jest produkowany NV48 130nm czy 110nm??? Poza tym ciekawi mnie czy ten wzrost wydajności jest spowodowany zmianami/poprawkami architektury i niewielkim podkręceniu zegarów np.450mhz,czy też jest to ciach!ie zasługa wyższego taktowania GPU(np.500 mhz lub wiecej)???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...