Heat Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Witam Mam tuner Cyfry+ Philipsa model DSX 6010 91/D czy jakos tak ;) A wiec problem jest nastepujacy , gdy np. zalacze go to mam wszystkie programy w porzadku... Ale jak np. popracuje jakies 5-10min , zaczyna mi powoli wywalac kanaly z tym , ze nie wszystkie . Te glowne TVP1 , TVN caly pakiet , C+ HBO itp sa w porzadku . Natomiast wywala mi np Viva Polska , Extreme i jeszcze pare innych programow . Poczatkowo sa one dostepne ale po pewnym czasie zaczynaja sie kaszanic (wywala artefakty normalnie :lol: ) Wnoskuje ze ten chlam sie przegrzewa i chcialem sie was spytac czy mieliscie moze podobny problem ? Ewentualnie dajcie jakies adresy forum na ktorym moglbym sie kogos poradzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 http://forum.dvhk.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Facet, weź na procka zrauć miedziany radiator. Ja tak zrobiłem ze swoim Pionkiem (z wiadomych przyczyny ^__^). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...