AdamDyczkowski Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Mam ten prorgamik ale niezabardzo wiem jak go uzyc prosilbym o jakies informacje na jego temat jakis faq, strona, albo ten kto odpisuje I gdzie odczytac nazwe PLL mojej plyty? :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 załątw sobei program cpucool jest przejzysty i bardzo dibry dzisiaj nim podkreciłem o 200 zwojego duronka :))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 OK. Mam juz CPUCOOL ale niewiem jaki mam PLL jak ty odczytales swój. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 hmmm nie bardzo wiem o co ci chodzi o nazwe płyty to ja swoja znałem a poza nazwa i modelem do krecenia nic nie jest potrzbne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...