Deejay Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 w poniedzialek odbieram takie cos - moze ktos z was posiada taki kombajn i moze cos o nim powiedziec pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 w poniedzialek odbieram takie cos - moze ktos z was posiada taki kombajn i moze cos o nim powiedzieć dostałeś już ten sprzęt ? jeśli tak to jak się sprawuje? bo ja przymierzam się do kupna epsona cx5400 to prawie ten sam sprzęt co twój tylko bez faksu i czytników kart pamięci flash jeśli możecie mi wymienić ogólnie plusy i minusy sprzętów epsona to byłbym wdzięczny bo jeszcze nigdy nie miałem drukarki tego producenta a szkoda mi 850 zł w jakiś szajs wpakować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radco Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Dołączam się do pytania. Czy taki sprzęt jak ten w temacie spełnia swoje zadanie, czy lepiej kupić osobno wszystko, oczywiście nie w takiej cenie? Podobają mi się takie kombajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deejay Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 ni ma nigdzie tego epsona :/ - siec dilerska epson poland rozklada rece - w poniedzialek sprawdzam jedno miejsce i chyba wybiore rx600 - bo jest dostepny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...