carmason Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Sprawa jest taka, mam dysk WD 40 GB, a razem z nim mały problem. Dysk jest widziany w Biosie, w Windowsie nie widac partycji, ale sterowniki do dysku sie laduja. A zkolei fdisk pokazuje "brak dostepu do dysku" POMÓŻCIE (jeśli to możliwe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A dysk wogóle działał?? jezeli jest nowutki to musisz wejdz do biosu i nadac nazwe partycji...Jezeli nie to widac cos jest nie tak z dyskiem (moze upadł??). Mozesz tesh miec zle zworki przestawione LUB MASH WINDOWSA 98 czy tam 95, lub jakąś płyte główną które nie obsługują dysków POWYZEJ...36 GB! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carmason Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Plyta napewno obsluguje , bo druga 40 dziala bezproblemowo, zworki tez raczej sa dobrze ustawione. Dysk raczej nie jest nowiutki, 2 latka juz ma. Dzialac to dzialal, ja tylko wyjechalem na wakacje, a po powrocie moj mlodociany brat mi oznajmia ze z dyskiem cos nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...