flasht Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 W cooling.pl w promocji, wiec nabylem... ThunderBlade... brzmi dumnie... No ale tak... juz w sklepie facet ostrzegl mnie, ze te 21dba to pic na wode... ale co tam... wzialem... Pierwsze wrazenie to, ze jest naprawde glosny... nie wiem ile DBA ale spokojnie zaglusza (albo przynajmniej dorownuje halasem) moim: VGA Silencerowi + 2xSpire do obodowy 80mm + WhisperRockockowiIV + jakiemus tam zasilaczowi ... wiec cichy spewnoscia NIE JEST. No ale dobra... zamontowalem go chwilowo tak: Sorki za kiepskie zdjecie, ale jakims tam aparacikiem w komorce robione... to co widac po prawej do moj thunderblade, to po lewej to wiatraczek z tylu obudowy a w tle pomiedzy nimi widac zasilacz, czyli procek jest pod nim... Tak czy siak wyniki nawet fajne... tak jak normalnie w prime po 5-15 minutach plyta mi wylaczala kompa i wrzeszczala ze temperatura procka jest za wysoka (czyli chyba 75'C) to teraz po godzinie temperatura nie wzrosla wyzej niz 52'C ... I teraz pytanie... fajny on jest czy nie fajny? Hmmm chyba raczej za glosny, ale wydajnosciowo super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Jak masz glosny komp to pusc na 7V i go zasilacz zagluszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Dokładnie tak jak mówisz Ghazi 8) Jak dla mnie jest to bardzo przyjemny wentyl - na 6V pracuje badzo cicho a na +12... dobrze chłodzi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Niby tak,macie racje i troche jej nie macie 8) Mam ten wentylator i oczekiwalem czegos mniej oszukanego pod wzgledem db.W kazdym razie chce powiedziec,ze ten wentylator bylby dobrym zakupem przy cenie 40zl, jednak za te 60zl mozna dostac cos bardziej zaufanego.. Nie bede jednak narzekal,na 5-7V jest znosnie(pracuje na kadecie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...