kuicets Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Jak dac rozdzielczosc mniejsza niz 800x600 (chodzi mi o to, zeby byla rozdzielczosc telewizyjna). Wiem ze jest to cos w okolicach 712x584 czy cos takiego. Nie jestem pewien. (moze ktos wie dokladnie). Konfig taki jak w konfigu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThonThar Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Takie "dziwne" rozdzielczosci to najlepiej przez program Powerstrip. Ewentualnie jezeli twoja karta obsluguje standardowo takie rozdzielczosci to Właściwości Ekranu->Ustawienia->Zaawansowane->Karta->Lista wszystkich trybów, ale wątpie :) więc pozostaje Powerstrip. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Albo sterowniki typu OMEGA... mają niestandartowe rozdzielczości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Sterowniki omega to ja mam, ale ostatecznie nawet ich nie trzeba. Thonthara rada okazala sie skuteczna, moge zjechac do 640x480. Ponizej mi nie potrzeba. Dzieki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noah12 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 768x576. Ale na tv nawet 640x480 bedzie dobrze wygladac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...