tomcyk Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Witam wszystkich! Przymierzam sie do wyciszenia obudowy bo troche za glosno chodzi,niewazne.....oOtooz wazne to ze w sumie to nie wiem jak to dokladnie zrobic.Mam ta wykladzine polietylenowa(taka ala gabka) o grubosci ok 0.5 cm i wiem ze trzeba nia wylozyc tu i oowdzie--pytanie brzmi gdzie dokladnie , an ktoore miejca pasowaloby zwroocic uwage?? Bylbym wdzieczny odnosnie jakichkolwiek instrukcji (odnosnie pianki, styropianu ,innych) co gdzie i szczym ( wiem moowi sie sikam:) PS. Jeszcze jedna rzecz ..czy najlepszym rozwiazaniem umieszczania wiatrakoow jest wycieag z tylu i dmuchajacy z przodu oboodowy?(czy wyciagajacy wiatrak nie bedzie "zabieral" powietrza dosc duzemu qlerowi? Wielkie dzieki za wszystkie informacje:):):)Pozdrawiam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=1456 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 :arrow: wyzej - co koledzy!!! P.S. kolejny nie potrzebny i zablokowany topic :( czekam na dzialanie moderatorow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Jakbym jeszcze sam mało na ten temat pisał :D Tak jak wyżej apeluje o uzywanie opcji szukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...