Matilde Napisano 15 Października 2004 Zgłoś Napisano 15 Października 2004 Podzas podłączania słuchawek/głośników system się zawiesza. Gdzie szukać na to recepty ? Ja jestem bezsilny... :cry: ! Dla osób, które pomogą rozwikłać mój problem -gorzka czekolada! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2004 Zgłoś Napisano 15 Października 2004 zainstaluj nowe stery , i nowy biosik by sie zdal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matilde Napisano 15 Października 2004 Zgłoś Napisano 15 Października 2004 Biosu narazie nie ruszam! Co do sterów to pokombinuję z referencyjnymi Realtek_Audio drv_V3.61.zip 22.66MB -> www.epox.com.tw/eng/support.php?ps=229&type=2 może to cos pomoże ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2004 Zgłoś Napisano 15 Października 2004 nie zaszkodzi sprubowac nowych sterow , a czemu biosa nie ruszasz ??? do epoxa daja taki fajny programik magicbios i robi update biosa spod windozy , najpier laczy sie z serwerm sprawdza plyte , sciaga nowy bios , robi flasha potem restart i nowy biosik juz jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzi Napisano 15 Października 2004 Zgłoś Napisano 15 Października 2004 Niedawno czytałem o tym problemie, to nie jest wina sterowników. Niewiele pamiętam o co chodziło ale wiem że we właściwościach dzwięku się coś ustawiało, chyba tam było coś takiego jak sprawdz gotowość czegoś tam i to się odznaczało i było ok. Sory ale więcej nie pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2004 Zgłoś Napisano 15 Października 2004 no mam tez ta plyte i od nowosci mi wszystko hula , kazdy mikrofon podlaczam i dziala nic sie nie zwiesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik0123 Napisano 15 Października 2004 Zgłoś Napisano 15 Października 2004 nie zaszkodzi sprubowac nowych sterow , a czemu biosa nie ruszasz ??? do epoxa daja taki fajny programik magicbios i robi update biosa spod windozy , najpier laczy sie z serwerm sprawdza plyte , sciaga nowy bios , robi flasha potem restart i nowy biosik juz jest :) :lol: Z poziomu windowsa to ja bym nieradził Z powodów oczywistych -- niewolno ufać windowsowi bo to nie jest ani bezpieczne ani mądre!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2004 Zgłoś Napisano 15 Października 2004 tyle razy juz tak robilem i nic sie nie stalo , jak ktos ma pozadek w windozie to nie ma sie czego bac , chyba ze ktos to robi i nie ma pojecia co robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...