Skocz do zawartości
wENDorf

Atlhon AXDA1700DLT3C JIUHB0308MPMW Po 2 minutach wisi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam proca wlasnie takiego jak w temacie bylo wszystko super do wczoraj kiedy to proc zaczal sie kaszanic PC zaczal sie resetowac i wieszac a w tym momencie po 2 minutach PC wisi a pozniej sie nie wlacza po 15minutach znowu jest ok ale na 2minuty.WADA jest w 100% proca gdyz to sprawdzilem na innym PC proc nie jest spalony gdyz sie wlacza moze macie jakas sugestie od czego moze sie to dziwnie wszystko dziac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na moj gust to wyglada to na walniety(lub byc moze tak jak u mnie samozablokowujacy sie) cache w procesorze, mialem identyczny przypadek, tylko nie wiem co ty z tym zrobisz ja mialem ten nowszy rdzen thro.. cos tam i mi sie duron czasem robi ale jak komp zaczyna wariowac to biore olowek i zaraz jest athlon xp spowrotem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukas666

thorton ;)

wENDorf :

Jak nie kręcony to MOŻE się radiator poluzował i mu za ciepło albo zasikał ma już dość lub tez co najbardziej prawdopodobne proc już mówi PA PA. Tak czy siak podałeś za mało informacji by wnioskować coś dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem dokladnie to samo na dokladnie takim samym modelu procesora. Poszedl do krainy wiecznych ciemnosci. Otrzymalem w zamian w ramach reklamacji dokladnie takiego samego proca. To dziw, ze jeszcze w hurtowni mieli Athlonki XP 1700+ z bardzo dobrej serii i z odblokowanym mnoznikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...