Triger Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Czesc jestem nowy na tym 4um i mam problem ze sformatowaniem dysku c: (to ten z windowsem)... Otóż problem polega na tym, że chce wgrać spowrotem Win98 (bo mam Xp home - syf jak nie wiem co) i nie moge tego zrobic bo pisze ze: "Bad command or file name" i lipa. Nie mam dysku startowego od windowsa 98 i nie wiem co robic. (wedlug mnie xp nie posiada pliku format.exe lub .com - oczywiscie ten moj, bo pewnie reszta z was go ma :-) ) Możecie mi pomóc... Jeżeli byl juz taki temat to sorry ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Nie posiada bo dysk się formatuje instalatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triger Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Nie posiada bo dysk się formatuje instalatorem.No dobra ale ja nie mam plyty instalacyjnej od Win Xp home... Mam tylko od Windows 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Witam Dyskietki startowe Jeżeli system plików FAT Dyskietka startowa z 98 Ustaw w BIOSie First Boot Floop Wsadż dyskietkę do stacji Poczekaj na załadowanie protokołów Wpisz Format c: Lub Uruchom instalatora windowsa 98se z płyty, Wybierz "Uruchom z obsługą CD-ROMów" format c: Jeżeli system plików NTFS Uruchom instalatora windowsa 98se z płyty, Wybierz "Uruchom z obsługą CD-ROMów" napisz "fdisk" usuń partycję i stwórz ją. Po restartcie możesz formatować dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 chcesz 'zformatowac winde' w locie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...