Subon Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Witam! No wiec mam plyte Nf7-s (podpis) I jezeli zmienie vcore na 1,85V i powyzej nie raz podczas grania szlysze denerwujacy i glosny pisk a wlasciwie syrene! Podobna jest do syreny karetki pogotowia. Po ustawieniu mniejszego vcore od 1.85 problem mija , czego moze byc to wina? Zasilki? Moj proc jest taki beznadziejny do OC, ze z 2200+max wyciagam 2400+czyli 2 ghz dlatego proboje ustawiac wieksze napiecia.... Z gory dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Chyba płyta alarmuje o zbyt wysokiej temperaturze proca - sprawdź to w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 masz ustawione w biosie jak ci sie przegrzewac zaczyna to piszczy. ja mam ustawione na 60 (w stresie mam 55) ale za 1 uruchomieniem kompa mam temp o 5 wyzsze i w sumie moge grac nawet w wymagajace gierki i nic a jak wlacze icewinda 2 to mi wlacza sie syrena. i musze resetowac kompa przed uruchomieniem giearki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...