szopenek17 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Pewnie mnie za to zjedziecie ales zukałem na forum i niemoge nigdzie znalesc JAK ZROBIC przycisk reset i power!!!! Sprawa tak sie prezentuje: Moduje bude i urwały mi sie przyciski na tyle skutecznie ze je zepsułem :( I teraz kompa odplam na krotko jak bym kradł jakas fure :)) (wala mi sie kabel od powera na podłodze) I pytanko takie czym to zastapic bo sie to juz niewygodne robi to właczanie "na krotko" ! Widziałem projekt obudowy orac3 (chyba taka to była, ta z plexy i duzo chromu) i kolo tam miał takie fajne okrągłe przyciski metalowe!! Skad takie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>?? Byłem juz we wszystkich sklepch z elektronika w czestochowie i nic :(( Maja tylko te takie do formatu AT. Na allegro tez szukałem to znalazłem ale tez do AT. (chodzi o to zeby odbjiał przy właczaniu) I nawet niewiem jakia nazwe na ten przycisk wymyslono!!!! Pomocy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Hehe kup se dzwonek do domu i podłącz kabelki będzie działać ;P A tak poważnie popytaj w sklepach z elektroniką o coś takiego - prędzej czy puźniej coś się znajdzie, sam kiedyś miałem coś takiego... Chociaż to było jeszcze przed erą at (naturalnie złużyło do czegoś innego) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=712...et+monostabilny Dziwne, ze w elektornicznych niczego nie znalazles; normalnie wierzyc mi sie nie chce, ze w Czestochowie nie ma 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenek17 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=712...et+monostabilny Dziwne, ze w elektornicznych niczego nie znalazles; normalnie wierzyc mi sie nie chce, ze w Czestochowie nie ma 8O Pytałem sie o te przyciski to dawali mi same AT. A ja chce ATX dzieki za linka (ale to i tak mi za duzo nie dało ) dobra to chyba pojde i zakosze z jakiejs windy :) tylko jak wtedy na parter zjade?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Pytałem sie o te przyciski to dawali mi same AT. A ja chce ATXTo przejdz sie raz jeszcze po tych elektronicznych i zapytaj nie o AT/ATX :|, tylko o monostabilny (zwieralny) Jedynym problemem moze byc tylko wyglad i typ. ['] zobacz jakie Ci zajebiaszcze przyciski poznajdywalem :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenek17 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Pytałem sie o te przyciski to dawali mi same AT. A ja chce ATXTo przejdz sie raz jeszcze po tych elektronicznych i zapytaj nie o AT/ATX :|, tylko o monostabilny (zwieralny) Jedynym problemem moze byc tylko wyglad i typ. ['] zobacz jakie Ci zajebiaszcze przyciski poznajdywalem :twisted: :wink: gdzie takie znalazłes?? pliz powiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 gdzie takie znalazłes??pliz powiedzW internecie oczywiscie :lol: Ale podobne (lub wrecz takie same) mozna w elektronicznych nabyc. update: odburzylem katalog ELFA(-y) i moge Ci powiedziec, iz taki przyciski produkuje firma APEM oraz Bulgin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenek17 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 gdzie takie znalazłes??pliz powiedzW internecie oczywiscie :lol: Ale podobne (lub wrecz takie same) mozna w elektronicznych nabyc. update: odburzylem katalog ELFA(-y) i moge Ci powiedziec, iz taki przyciski produkuje firma APEM oraz Bulgin. kurde naprawde bardzo jestem ci wdzieczny teraz tylko wstac rano i iechac do elektronika trzeba ale tego juz zamnie nikt niezrobi :)) pozdrawiam i jezeli nikomu to nie przeszkadza to mozna zamknac topik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 na prośbę autora temat zostaje zamknięty. pozdrawiam i jezeli nikomu to nie przeszkadza to mozna zamknac topik Temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...