m.a.r.c.e.l Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 1.Chce pomalować bude na srebrno od wewnątrz+ srebrny panel przedni. 2. Miło by było uzyskać połysk lusterka. 3. wydać mało kasy. 4. Na jakiej firmy farbę postawić żeby uzyskać wymagany efekt. 5. Jaką techniką nanosić kolor. Pytam ponieważ podjąłem już kilka prób niestety nieudanych. Efektu chromu nie uzyskałem; np próbowałem pastą polerską potraktować sprej ale niestety sie rozpuścił (pomimo odczekania wymaganego czasu schnięcia) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Słuchaj zrobmimy tak, ty użyjesz szukajki czyli klawisza na górze twojego okna (Szukaj) a ja nie wlepie ci punktów karnych za pytanie, które już było poruszane tyle razy na tym forum, że szkoda nawet nowe tematy zakładać. Jako nowy użytkownik jeszcze tego nie wiesz ale trzeba cię pouczyć. Zadaj takie pytanie w otwartych tematach o malowaniu, tam uzyskasz odpowiedź. Temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 no cos chyba nie zamknales romek ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 O rzeczywiście Pamiętam, że zamykałem temat ale wczoraj były małe problemy z serwerem i jak widzę nie przyjoł zapytania. Tym razem zamykam na dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...