Flinston Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Czy pentagram QC 80 Cu wejdzie na Epoxa 8rda3+ ? Mam tego epoxa w najnowszej rewizji z wentylatorem na mostku no i te kondensatory tak blisko Czy ktos ma zalozonego tego pentagrama na ta plyte w tej nowej rewizji , czy on tam sie miesci. prosze o opinie. bo przymierzam sie do zakupu tego pentagramka pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 no i co nie ma nikogo kto by mial taki zestaw i moglby odpowiedziec na moje pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 ja dzisiaj montowałem kupmlowi właśnie taki zestaw i zeby wlazlo to ustrojstwo to musialem zdemontowac nte wentyl z NB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 czyli co generalnie na ta plyte nie wchodzi-tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 generalnie to nie bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...