reyden Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Mam wierze Goldstar FFH-333L , problem jest z magnetofonem , dotyczy obu kieszeni . W kieszeni A kasety da się odtwarzac tylko w jedną stronę ( mimo ze ma autorewers ) , żeby przesłuchac druga strone trzeba fizycznie kasetę przełożyć . W keisezni A i B ( czasami ) ponadto wystepuje efekt słąbych baterii a walkmena ( kaseta wyrażnie zwalnia ) , raz na jakis czas ( ostatnio częsciej ) po włżeniu kasety wierze sama z siebie zaczyna albo ją chwile przewijać albo wydawać odgłosy tak jak by kots nonstop zmieniał odtwarzenie strony ,nie da się w wtedy otworzyć kieszenii . Czy naprawa tej wierzy jest opłacalna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Luzne paski -5zl Uszkodzona glowica z funkcja (autorevers) pewnie tasiemka od glowicy walnela, bo one maja takie cieniutkie "kabelki" ... sama glowica to ok 50-100zl. Do tego robocizna ... a co jak to nie glowica ? GoldStar - erm, nie opalca sie, teraz wydasz ze 100zl ... za miesiac siadzie cos innego i tak w kolko. Jescze magnetofon z "mechanicznym" sterowaniem pewnie? , to az sie prosi o awarie. Daj sobie siana. Przerob wieze na wzmacniacz do kompa, i zbieraj kase na nowego sprzeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Głowice magnetofonowe za 100zł :?: To ja taniej kupuję całe dyski wizyjne z głowicami do VCR... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Głowice magnetofonowe za 100zł :?: To ja taniej kupuję całe dyski wizyjne z głowicami do VCR... Z tego co pamietam... ale dosc dawno glowica STEREO z AutoRevers'em kosztowala prawie 100zl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...