Jawor_ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Witam ... Szukam programu cos w rodzaju firewalla ktory blokowalby upload - ja bym wybieral co moge uploadowac a co nie ... Nie zrozumcie mnie zle ... Nie chodzi mi o zwyklego firewalla w ktorym moge zablokowac i upload i download ... Chce miec mozliwosc blokowania w danych programach samego uploadu (wysylania ;)) ... Mam nadzieje ze znacie jakis program i podacie mi jego nazwe ;) Z gory dzienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jak sobie wyobrażasz działanie programu jak zablokujesz upload? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Tak tylko żeby coś tylko ściągać to pierw program musi wysłać informacje na serwer co chce ściągać [uploadować troszke danych] :wink: Imho takiego firewalla nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 a chociaz cos zeby ograniczyc transfer uploadu (maksymalny) .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 NetLimiter Ma to coś wspólnego z eMule? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 z emule nie - bardziej z torrentem ... zmuszaja mnie do tego limity sciaganych i wysylanych danych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Ograniczyc mozna przeciez w samym kliencie bit torrenta.. Ale pamietaj: what you send =~ what you get :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...