Pichulec Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Witam mam Radka jak w podpisie i chciałbym wgrać sobie biosik od pro. Moja karta ma 128MB pamięci 2.5ns Hynixa. Biosy do pro na pamiątkach 2.5ns są tylko dla kart 256MB. Czy coś się stanie jak wrzucę taki bios, czy raczej będzie ok?? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 No raczej nie próbój Bios musi sie zgadzać co do szybkosci pamieci i Ilosci. przynajmniej tak sadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Ja natomiast wgrałem bios z pierwszej z brzegu XT która miała kości samsunga chyba 3,3 do szafirka 9800Se 128MB 256bit. i hula aż miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Coś mi tu nie pasuje. Czy tobie napewno ta SE działa prawidłowo ? Bo skoro tak, to równie dobrze mógłbym do swojej Pro R350 wgrać jakiś Bios od XT na pamięci samsung 2,8ns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...