gilbert Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Zainstalowałem omegi no i był reset kompa. Wszystko ładnie sie włącza, tylko że ekran w momencie gdy ma już sie uruchomić windows jest czarny !!!!!!!!!!!!!! No i co mam zrobić ?? :-((( prosze pomóżcie, teraz pisze z 2 kompa. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 tez tak mialem ale teraz z najnowszymi catam 4.10, przy bootowaniu wcisnij F8 i wybierz uruchom ostatnia dzialajaca konfiguracje u mnie pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Speedzik zrobiłem podobnie :-) Koma uruchomiłem w trybie awaryjnym. Odinstalowałem sterowniki do grafy, no i potem już wszystko działało. Dzieki za odp :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...