Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 znacie jakies fane strony o Tunerach TV i telewizji w kompie???. dawniej bylo www.tvm.pl ale juz cos sie z nimis talo i nie ma :(. podajcie linki please Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 kurna kiedyś w tym siedziałem, ale sprzedałem tunera, bo mi kompa wieszał, a adresy mi gdzieś umkneły, jak se coś przypomne to pewnie wyśle. Tak a propo to o co ci chodzi, testy tunerów, czy jak zdekodować Canal+ itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 BTW , jaki tuner oplaci sie qpic, tak okolo 150 zl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 ja mam Avera TVPhone 98 za 150PLN, sprzedaję bo siedzi w kompie a i tak go nie używam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 ja mam pixelview play tv pro i jest chu******** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 a ja mam PixelView TV PAK i jest Super!!! mam rev.4E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 znacie jakies fane strony o Tunerach TV i telewizji w kompie???. dawniej bylo www.tvm.pl ale juz cos sie z nimis talo i nie ma :(. podajcie linki please tak tak stronka to było cos pieknego, bez niej to jak sec bez tweak.pl na niej zanjdował sie soft z całego swiata do kart tv, dopiero gdy zabraklo tego sewrisu uswiadomilem sobie jak bardzo jest dla mnie wiazny :((((((((((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 BTW , jaki tuner oplaci sie qpic, tak okolo 150 zl ? Tak tanio to tylko na giełdzie. Sam posiadam tuner firmy KWORLD TV/Capture. Jest tani kosztuje 268 zł w sklepie i posiada stereo NICAM oraz duże możliwości w zgrywaniu do mpeg 1 mpeg2 itd.. Są jedank dwie wersje w tym jedna bez stereo. Obraz też jest bardzo dobry. Po zmianie z Fly Video98 duża poprawa. Poza tym zdobył 1 miejsce w tescie PCWorld (patrz. ostatni numer) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 BTW , jaki tuner oplaci sie qpic, tak okolo 150 zl ? Tak tanio to tylko na giełdzie. Sam posiadam tuner firmy KWORLD TV/Capture. Jest tani kosztuje 268 zł w sklepie i posiada stereo NICAM oraz duże możliwości w zgrywaniu do mpeg 1 mpeg2 itd.. Są jedank dwie wersje w tym jedna bez stereo. Obraz też jest bardzo dobry. Po zmianie z Fly Video98 duża poprawa. Poza tym zdobył 1 miejsce w tescie PCWorld (patrz. ostatni numer) ja posiadam avermedia studio, polecam ma doslownie wszystko od obsługi stereo , radia po pilot ale cana 320zł az czy tylko tyle? co do serwisów o kartach tv prosze ladnie podajcie jakies luinki do stron o kartach tv [np anglojezyczne] z obszernym dzalem downland odezwi sie ktos na ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 ja mam pixelview play tv pro i jest chu******** :arrow: ... a dlaczego Ja też mam i jest OK :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...