Skocz do zawartości
Gość

Tuner TV

Rekomendowane odpowiedzi

znacie jakies fane strony o Tunerach TV i telewizji w kompie???. dawniej bylo www.tvm.pl ale juz cos sie z nimis talo i nie ma :(. podajcie linki please

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurna kiedyś w tym siedziałem, ale sprzedałem tunera, bo mi kompa wieszał, a adresy mi gdzieś umkneły, jak se coś przypomne to pewnie wyśle. Tak a propo to o co ci chodzi, testy tunerów, czy jak zdekodować Canal+ itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znacie jakies fane strony o Tunerach TV i telewizji w kompie???. dawniej bylo www.tvm.pl ale juz cos sie z nimis talo i nie ma :(. podajcie linki please

tak tak stronka to było cos pieknego, bez niej to jak sec bez tweak.pl

na niej zanjdował sie soft z całego swiata do kart tv, dopiero gdy zabraklo tego sewrisu uswiadomilem sobie jak bardzo jest dla mnie wiazny :(((((((((((((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW , jaki tuner oplaci sie qpic, tak okolo 150 zl ?

Tak tanio to tylko na giełdzie. Sam posiadam tuner firmy KWORLD TV/Capture. Jest tani kosztuje 268 zł w sklepie i posiada stereo NICAM oraz duże możliwości w zgrywaniu do mpeg 1 mpeg2 itd..

Są jedank dwie wersje w tym jedna bez stereo. Obraz też jest bardzo dobry. Po zmianie z Fly Video98 duża poprawa.

Poza tym zdobył 1 miejsce w tescie PCWorld (patrz. ostatni numer)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW , jaki tuner oplaci sie qpic, tak okolo 150 zl ?

Tak tanio to tylko na giełdzie. Sam posiadam tuner firmy KWORLD TV/Capture. Jest tani kosztuje 268 zł w sklepie i posiada stereo NICAM oraz duże możliwości w zgrywaniu do mpeg 1 mpeg2 itd..

Są jedank dwie wersje w tym jedna bez stereo. Obraz też jest bardzo dobry. Po zmianie z Fly Video98 duża poprawa.

Poza tym zdobył 1 miejsce w tescie PCWorld (patrz. ostatni numer)

ja posiadam avermedia studio, polecam ma doslownie wszystko od obsługi stereo , radia po pilot

ale cana 320zł az czy tylko tyle?

co do serwisów o kartach tv

prosze ladnie

podajcie jakies luinki do stron o kartach tv [np anglojezyczne]

z obszernym dzalem downland

odezwi sie ktos na ten temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...