wysoki Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Mam przejsciowke PSX->PC firmy MANTA i PAD'a Dual Shocka od PSX i za nic nie moge skonfigurowac galek, w Panelu sterownia podczas kalibracji krzyzyk lata we wszystkie strony niezaleznie od ruchow galki, pozaty wszystko dziala wibra i pozostale przyciski. Probowalem juz sterownikow z orginalnej dyskietki i ze strony producenta i dalje nic. Czy ktos wie co moze byc nie tak. Bo bardzo zalezy mi na analogach. PS Mam Windowsa XP z SP1, DirectX 9.0c (wczesniej mialem 9.0b i tez nic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Jesli masz SB LIVE 5.1 i stery KX'a do portu gier to to moze byc przyczyna ,bo sam mialem podobny problem na sterach KX'a a po zainstalowaniu Oficjalnych Creativa udalo mi sie zkalibrowac pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 zrobilem tak jak mowiles, wywalilem KX'y i zainstalowalem orgianlne stery ale niestety nic nie dalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...