Uris Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Problem polega w tym ze praktycznie zawsze po instalacji systemu XP lub 2000 ,mija okolo 1 miesiąc czasem szybciej , mam uszkodzony plik systemowy ( Windowssystem32configsystem ) Gdy już to nastapi niestety czeka mnie instalka od nowa , nic nie pomaga ! żadne zestawy naprawcze . Mój komp. to Barton 2500+ na 3200+ Ram 512 Twin Mos WD 120 SATA EPOX Krai8 zasiłka 420W DVD-RW LiteOne DVD-R LG i jeszcze kilka gadzetów Dodam jeszcze ze wczesniej byly problemy (Blu screan ) pomoglla zmiana zasilacz z 300W na 420W ,uszkodzenie pliku pozostaje dalej ,choć żadziej .Aha czy to bedzie 2500+ czy 3200+ jest to samo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Uszkodzony rejestr, mozliwe problemy z ramem. Rób sobie kopie rejestru to nie trzeba bedzie instalowac ponownie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 ja zawsze 'najsamprzód' podejrzewam hdd.. bo pare razy sie posypał... a ramy puki co ..nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 a sprawdzales dysk pod katem bad sectorow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uris Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Co do HDD to sprawdzalem go różnymi progsami ,miedzy innymi firmowym programem WD nie ma Bad sektorów ,co do ramu to , hmm.. nie wykluczam :roll: uri. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...