wojs Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Dziś (16 października 2004) mija drugi rok, jak jestem na Tweaku! :D Z tej okazji chciałbym życzyć wszystkim tego, żeby nauczyli się od innych tu tyle, co ja! Tu, dzięki zebranym naprawdę niezłym fachowcom jest kopalnia wiedzy o sprzęcie i oprogramowaniu! :D Dziękuję wszystkim za pomoc w moich problemach przez te dwa latka :D Teraz z jeszcze większym zapałem starego wyjadacza będę się udzielał na forum :wink: Aha! Wpisujcie się tutaj wszyscy, którzy już od dłuższego czasu siedzicie tutaj i mówcie, co Tweak zrobił dla Was :lol: Ja zacznę: Dzięki forum wybrałem patformę AMD + ATI :D Dowiedzialem się o Athlonie 2500+@3200+ i takowego kupilem :) Dowiedziałem się tu o wspaniałym Radeonie 8500 i takiego też posiadłem 2 lata temu. Tu dowiedziałem się, jak wycisnąć z pamięci mojej obecnej karty 700MHz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Ja sie nauczylem ze jak sie bardzo chce to mozna nawet do umywalki nasikac ;] ps. a tak serio to tweak dal mi bardzo duzo, ale nie zeby sie tym zaraz chwalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Neon 69. Jak masz urodziny, to się opewnie ukrywasz, żeby się nimi nie chwalić, co? ;) Fajnie. Pamiętam topic o sikaniu do umywalki. Nawet kobiety się tego uczyły :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Ja dowiedziałem się że doopa pisze się przez 2 x o, oraz o tym że Reed ma w domu bat którym się chłosta zawsze jak coś złego zrobi ;) Swoją drogą to dużo ciekawych i porzytecznych rzeczy można się na tym forum dowiedzieć, ale żeby odrazu zakładać nowy topic :? przecież to wszystcy wiedzą 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Nowy topic, bo MAM DZIŚ 2GIE URODZINY OBECNOŚCI NA TWEAKU. I się cieszę z tego, więc uznałem, ze napiszę o tym. Po prostu chciałem wyrazić moje emocje związane z Tweakiem :D Z resztą, co ja się będę Wam tłumaczyl. Jak posiedzicie tu dłużej, to zrozumiecie o co mi chodzi :) Pozdrówka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 No zalozmy ze wiem o co Ci chodzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Wreszcie ktoś ze starej gwardii :) Spojrzałem dziś pod mój avatar i to był impuls! Jest więc topic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 młodziki :> pfff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 SuChyY nie zmienił avatara przez 2 lata o ile mnie pamięć nie myli! To jest coś! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Hyhy tweak the best :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 łeee wszyscy tacy starzy. Mi dobije w listopadzie 1 roczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Tak się zastanawiam, kto tu "najstarszy" zagości. Na razie jest nim: Igor - 22 kwietnia 2002! Czyli 2,5 roku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 SuChyY niezmieniła avatara przez 2 lata o ile mnie pamięć nie myli! To jest coś! :lol: Wypraszam sobie :) Mialem zmieniać, ale co tam. Ten jest niegłupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Dzięki forum wybrałem patformę AMD + ATI :Dale jeszcze i tak musisz sie sporo nauczyc Intell i nvidia rox :] i macie sie sluchac bo narazie jstem tu najstarszy :] prosze nie rozpentujcie wojny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 ajjj ja przegapilem swoje urodziny :D ale jest jedna wada tego ze czytam/udzielam sie na tweaku :D 95% procent ludzi z ktorymi gadam na zywo o kompach "denerwuje" mnie swoja wiedza :D :lol: a jezeli probuje jeszcze mnie przekonac do swojej "racji" to wogule :D ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 zobaczmy pod mój avatar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Ja przegapiłem drugie urodzinki :) Ale pozdrufka dla starej gwardi. meF meF ....... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Ale musicie przyznac ze kiedys bylo tu fajniej. Nie bylo tylu awantur, wozenia sie i pyskowania. Czlowiek czytal tweaka calymi dniami aby czegos sie nauczyc/dowiedziec. Teraz wpadam tu zadziutko. Najczesciej na osla, troszke sie posmiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Fakt masz rację, najlepsze czasy jakie zapamiętałem z tweaka to koniec 2002 roku niedługo po zarejestrowaniu się. Berkut wtedy zaczynał FC (naczytałem się tego topiku o FC hehe) był jeszcze el!Grooby (chyba dobrze napisałem) ogólnie było jakoś tak przyjemniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 jonathan, wlaśnie się dziś zastanawiałem, czy Ty jeszcze tu wogóle zaglądasz. Fajnie zobaczyć ksywki i avatary ze starych dobrych czasów. Kiedyś miałeś takiego kota w AV, nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Pewnie ze mialem. Chyba jeszcze za czasow jak kombinowalismy z biosami do naszych supergrace :> A ty chyba miales kiedys taka brunetke w AV :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 yyyyy ja sie nauczyłem kręcić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 A ja powiem że forum na psy zeszło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Pamietacie kto odszedl? Teraz jonas i pare osob. Nicki juz w ogole pozapominalem. Dawniej bylo lepiej. Ale trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jestem juz z wami prawie półtora roku.... Oglnie powiekszyla mi sie wiedza na temat komputerow/sieci itp. ale nie tylko [osla łączka rulezzz] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 el grooby to był gość.Swojego czasu chciał mi sprzedać pamieći 256 266 mhz@333 mhz za 380zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 << °¤»] Tw€4k.pL El3†ŘoniC ĐanC€ MűsiC AlliaňC3 [«¤°' >> Kto mnie oświeci, co to za inicjatywa? Zaciekawiło mnie to :) To jakas nowość? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Zanim tu sie znalazłem, to myślałem, że jak czytam Eksperta to coś wiem, ale przekonałem sie, że ta wiedza była znikoma. Lecz do tweaka trafiłem z zainsteresowaniem i tutaj go poszerzałem, poszerzam i będę go poszerzał. A jestem dopiero niecałe 4 miesiące. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 (...) A ty chyba miales kiedys taka brunetke w AV :> wojs zmienia dziewczyny i AV jak rękawiczki ;]]] Też dobrze wspominam lata 2002 i 2003, ale jakoś przegapiłem swoje "urodziny" :P . Szkoda, że już niektórzy odeszli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Zanim tu sie znalazłem, to myślałem, że jak czytam Eksperta to coś wiem, ale przekonałem sie, że ta wiedza była znikoma. Lecz do tweaka trafiłem z zainsteresowaniem i tutaj go poszerzałem, poszerzam i będę go poszerzał. A jestem dopiero niecałe 4 miesiące. 8)hehe dokładnie ja jestem od Maja hmm i jak sobie dziennie 3 razy nie wejde to dzien jest zmarnowany. TO forum to ogółem wciaga jak narkotyki a nie wspomne ze mam nowa pasje OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...