wadim Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ja z reality network ;] a apropos mam startowa forum tweaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ty jestes szczypiorek to cicho :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 było szukaj :lol: ..lat mineło jak jeden dzień....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 kawal czasu minelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 A ja dopiero się zorientowałem, że ty to ty ;] Poza tym z tego co widzę twoje stare konto nadal istnieje - i czy przypadkiem nie nazywało się ono 'PITer'? :> Nie, moje było PIT_er :D. PITer to ktoś inny :). A tamto konto skasowali :(((. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Jestem ponad 2 lata :) Czytałem jeszcze jako nie zarejestrowany... Na modemie :P Zapisywałem strony i przeglądałem offline ;) Na początku czytałem większość działów... Od dłuższego czasu ograniczam się tylko do oślej...Brak czasu, brak potrzeby na więcej ? Kiedy potrzebuje coś wiedzieć, odpalam szukajkę i po 30 minutach jestem o tę wiedzę mądrzejszy. Forum pozytywne... Można wiele wnieść i wynieść... Ps. Jonas serio odszedł ? Pewnie latem, kiedy nie wpadałem... To mi to umknęło :| Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zoltar, zarejestrowales sie w moje urodziny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Jestem ponad 2 lata :) Czytałem jeszcze jako nie zarejestrowany... Na modemie :P Zapisywałem strony i przeglądałem offline ;) Na początku czytałem większość działów... Od dłuższego czasu ograniczam się tylko do oślej...Brak czasu, brak potrzeby na więcej ? Kiedy potrzebuje coś wiedzieć, odpalam szukajkę i po 30 minutach jestem o tę wiedzę mądrzejszy. Forum pozytywne... Można wiele wnieść i wynieść... Ps. Jonas serio odszedł ? Pewnie latem, kiedy nie wpadałem... To mi to umknęło :| Pozdro :) Właśnie Jonas zhyba odszedł kawał czasu go nie widziałem jeszcze mechl!n nie daje swoich topiców na tweaka i się nie udziela iwiele innych odeszło niestety to smutne ale prawdziwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zoltar, zarejestrowales sie w moje urodziny :> W takim razie będę pamiętał o życzeniach :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zoltar, zarejestrowales sie w moje urodziny :>A Ty w moje... :lol: serio :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 rotfl :> ladnie ladnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zoltar, zarejestrowales sie w moje urodziny :>A Ty w moje... :lol: serio :]A do moich urodzin tobie brakuje 2 dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zapewne jest ktos, kto ma urodziny wtedy kiedy sie zarejestrowalem... Jestem nawet sklonny stwierdzic, ze przy tej ilosci osob na forum moznaby zrobic lancuszek o dlugosci kilkudziesieciu(set) osob polaczony w ten sposob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Dobry pmysł! :) Kto się zarejestrował 15 kwietnia? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zoltar, zarejestrowales sie w moje urodziny :>hehe i dzień przed moimi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 15 Kwiecien: 2002 :arrow: tyrion,Seba,cornholio,THORGAL,D_R_L,jules,Wu. 2003 :arrow: Mar_1910,ryc,rogal1,Doris,MieczySław,=TDI=,NevA,SeeCoo,grono,radisoft,krzysiaczek. 2004 :arrow: Sqoorch,TomekR,T2,brat.pirat,TheMisiacz,Apache,antonio,mot_kra,Rand,voltani,krycha_18,ajven,NeurON,_markus_, :) >>Stefa Annihillator,Stefania Annihillator,Krystyna Annihillator<< :) , -=napor=-,ssebaa,Kuba_rd,misio333,Rogman,ryd2yk,mars666,lukas__,Mleczu,Proper,RavingBrzoza,Matizz1, krzych650 :arrow: ma wiecej postow niz reszta razem wzieta :wink: , mih2,_Tomcio_,philig. Hehe, what a freak i'm. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Wpadłem w Sylwestra by zacząć liczyć SETI celem sprawdzenia Bartka 2500+@3100+ tak zostało :) z Bartkiem też :( @3100+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 najpierw czytalem, niemal że od pierwszych dni forum, potem się zarejestrowałem, zostałem i nigdzie się nie wybieram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ja na Tweak'a przenioslem sie z cdrinfo.pl Przyczyna ? Nagrywarke mialem obcykana ;] A jak pytalem sie o hardware na tamtym to mnie tu odsylali :P No i pewnie by tak zostalo, gdyby nie topic o moddingu ;] Potem bylo O/C i WC... Topic Berkut'a o FC tez pamietam...inne wynalazki rowniez :lol: Na Tweak'u jestem juz ponad 2 lata i mysle ze tak zostanie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ja tez od pewnego czasu tu sie udzielam. Forum polecil mi znajomy z pracy ;]- bartezjusz (notabene, tez go od dawna juz tu nie ma). Cholernie szkoda tego co bylo, bo to co jest,hmmm... a moze to ja sie starzeje? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 nie starzejesz sie, albo razem stetryczelismy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Może czegoś nie dostzregam(łem), ale jakoś nie uważam, że kiedyś było super, a teraz jest bleee. Kiedyś jak zaczynałem, to byłem pod gigantycznym wrażeniem podkręcania, V-MODów, flashowania BIOSów, wyciszania itd. Teraz jakoś mało co jest mnie w stanie zaskoczyć. Z Tweakiem jak z seksem. Pierwszy raz jest misterium a późnej to już trochę rutyna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Prawdę prawi Mi jak przychodzi rozmawiać ze znajomymi o kompach i ich okolicach to często rzeczy dla mnie oczywiste dla innych to odkrywanie Ameryki, czasem trudno złapać odpowiedni punkt rozmowy a kozakiem wielkim to jeszcze nie jestem. Przedemną np. WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Mój pierwszy temat :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=310&highlight= Kilku kolegów udało mi się namówic do tego forum. No i jestem jednym z niewielu userów z chłodnicą za oknem :) Sporo tu takich "dziwaków", i dlatego lubie TWEAK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Z Tweakiem jak z seksem. Pierwszy raz jest misterium a późnej to już trochę rutyna :lol: :lol: ;-) rutyna to ciężżżżkie słowo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Kiedyś, jak nie było tyle działów bardziej mi się podobało, było ciekawiej. A teraz wieje nudą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 A to moj pierwszy temat :] http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=162...ghlight=#162858 Tylko pamietam ze postow bylo troche wiecej, no ale trudno. Ciecia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=999...;highlight=#999 moj pierwszy post :P az łezka sie kreci w oku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 No to ja sie doezwe ze starej gwardii :D. Niech nie bedize dla was mylaca data rejestracji, jestem tu od 1kwietnia 2002r, tylko na drugim koncie bo 1-sze mi zbanowali :D ("PIT_er") jakby sie ktos pytal :>. Ogolnie czesc nie wie, ale kiedys bylo duzoo fajniej :)..teraz nie ma tego klimatu :(. A jeszcze wczesniej na dyskusjach.pl..tam to wogole sam miod :D. Ten piter, co debatowal o kartach dzwiekowych w 2002 roku ?? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Kiedyś kilka godzin dziennie to forum czytałem, był 1 dział ze sprzętem, ośla i gry. A teraz trzeba biegać po działąch a ja leniwy jestem i coraz mniej czasu mam. Więc wpadam na oślą, komp od roku tak samo chodzi, przestałem wydawać cyklicznie sporo kasy na kompa. Zbieram na Porsche 911 :D Mam nadzieje, że poziom tego forum się podniesie, i wróci Jonas :D Bez jego tekstów to forum jest "puste" :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...