Skocz do zawartości
wojs

Podsumowanie stażu na forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

A ja jestem na forum od niedawno ale już się zadomowiłem :D

Podoba mi się tu. Jak się zarejestrowałem na overclockers.pl , napisałem jeden temat (link do mojego forum w dziale - wasze wypociny) i mnie pojechali ze mi sie odechciało (posta usuneli itd.) - tutaj jest luuzik, nikt nie robił mi problemu ze napisałem kilka słów w dziale prezentacje. I myśle że paru ludzikom też już pomogłem .Ogólnie w porzo ludzie. Napewno będe tu tak długo jak ten serwis istnieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA nie zapomne jednego tematu imć Grahama- tego o glowicach nuklearnych.

Tak mi sie spodobal jeden komentarz do tego, ze parsknalem na zajeciach, gosc mnie malo z sali na uczelni nie wyrzucil ;)

Gwoli scislosci... to ten temat:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25959

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie dowiedzialem ze celeron jest gorszy od athlona :P

ze zawsze da sie wycisnac wiecej niz dala fabryka :P

ze jest wsrod nas kilku debili :P

i ze jak zrestartuje biosa to nie zniszcze kompa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie dowiedzialem ze celeron jest gorszy od athlona :P

ze zawsze da sie wycisnac wiecej niz dala fabryka :P

ze jest wsrod nas kilku debili :P

i ze jak zrestartuje biosa to nie zniszcze kompa :P

A ja sie dowiedzialem, ze w przestrzeni inter galaktycznej jest ciagla woja miedz AMD & INTEL oraz ATi & nVidia :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam skąd się dowiedziałem o Tweak'u.

Zacząłem sobie kręcić blaszaka, pojawił się problem z RAM'em. Pewnie jakaś wyszukiwarka.

Początkowo tylko czytałem, potem mi było za mało i puściłem pytanko . No i tak zostało.

"Wkręciło" mnie dokumentnie.

Kręcić zacząłem dosyć późno (po jakichś jedenastu latach pracy w branży), bo w firmie mamy tzw. sprzęt markowy i można w nim, co najwyżej, wiatraczkiem pokręcić. :twisted: W domu miałem tylko laptopa służbowego, który też się nie nadawał do niczego takiego. Aż "nadejszła" wiekopomna chwila (październik 2002) i postanowiłem kupić coś stacjonarnego do domu.

jon, dont stresuj się. Gainward Geforce 3 Ti 200 Power Pack rulez. Nie tylko Ty na tym lecisz. :P

BTW, beer w Białym dalej jest jak najbardziej aktualny. Daj tylko znać kiedy będziesz u Ciotki.

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika and more .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh a narzekaja na administracje tweaka ludzie ;]

no jak administracja straszy upiorami z avatara :P

btw.. popatrzcie ;-) dwa lata na tweaku i nie mam punktów kary :lol: ale zaraz dostane jeden od gnzta hehe :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ odemnie pol biedy ... ja bym sie na twoim miejscu obawial sikora ;]

Oooo, ciekawe.

gnz, mojego AV będziesz stawiał zapewne przy cukiernicy, aby dzieci ze strachu łap nie wkładały do cukru :?: 8O

Co Ty mną tak straszysz :?: 8O Wiesz jaki ja chudy jestem :?: :P

W większości przypadków nie gryzę. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm chyba sie nie zrozumielismy ;]

forest twierdzi ze "administracja straszy upiorami z avatara" i oczekuje odemnie punkta ... wiec ja na to ze powinien sie chyba ciebie obawiac bo jestes z administracji i co masz w av ... ? upiora ? ;]

No to qpa :(

Mój własny face (od urodzenia go noszę) jest upiorny. :(

He, he faktycznie się nie zrozumieliśmy (konkretnie, to ja nie zaczaiłem).

No i zobaczcie, czego to się można na Tweak'u dowiedzieć (i już post nie jest OT, nie, wunat :wink:) :?:

Ale trudno, trzeba z tym żyć. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O_O o tak zostawie na ekranie jak przyleci rodzina z dzieciakami ;-) się nawet nie zbliżą :lol: :lol: :lol: nie będą brudzić mojej klawirki :P

Dołączona grafika

w rolach głównych:

Gnz - z małpą-zboczeńcem ;-)

Wunat - załapałeś się - wyglądasz jak skrytobujca ;-)

Sikor - "owłosiony potwór" ;-)

dziekuje nawet nie wiecie jak mi pomagacie :-D :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm stara gwardia ;), zaraz 2 i 1/2 roku na tweaku, praktycznie od poczatku istnienia, tweak... zasob wielu informacji, wiele osobowosci, ogolnie przyjemne miejsce, zmienilo sie przez ten caly czas, teraz to prawdziwy "jarmark" kupa ludzi... nie to co na poczatku mala gromadka dyskutujaca na temat oc, ale nie narzekam forum ma swoj klimat :)

pozdrawiam wyjadaczy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mhmmm

nnie czytalem wsio postow, ale... :>

brus jeszcze na starym forum troche sie nauczyl, na nowym rowniez, na tym nowym rowniez troche osob z mojej wiedzy skorzystalo i ogolnie wsio ladnie, pieknbie :>

przy opkazji chcialem zapyac kiedy znow pojdziemy sobie na piffo (do dla tweakerow z wawy i okolic :> )

inna kwestria to to, ze wlasnie trzezwieje a jescze inna, ze wrocilem dzisiaj ze szpitala......PSYCHIATRYCZNEGO :>

bylo full wypas :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi