Skocz do zawartości
wojs

Podsumowanie stażu na forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

No, proszę. A to jest całkiem miłe miejsce. Ma się święty spokój. Jedyny problem jest taki, że Twoja osoba zaczyna się dla społeczeństwa robić niewiarygodna. Jeśli chcesz np. mieć zupełny spokój, bo piszesz książkę, a nie masz czasu na takie "bzdury", jak praca, obiady i w ogóle codzienne obowiązki, warto "zaszaleć" i trafić na jakiś czas do zakładu psychiatrycznego. Z tym, że niestety są małe szanse, że napisaną tam książkę zgodzi się wydać jakikolwiek wydawca. Wariatów traktuje się niepoważnie...

Tak, więc Bruce, przesyłam wyrazy współczucia i słowa wsparcia, jeśli w jakikolwiek sposób czujesz się z tym źle.

Tutaj na Tweaku nikt nie traktuje wariatów niepowaznie. Tutaj większość to osoby uzależnione od kręcenia z imperatywami w głowie ("podkręc jeszcze, jeszcze się na pewno coś wyciśnie") oraz z kompulsywnym przyzwyczajeniem czytania tych żółtych (sic!) stron, az oczy robią się czerwione!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh tewaka pamiętam ...... kiedyś pisałem jako PPC lub Doctor .... ale gdzieś mi hasła wcieło :P.Z wrodzonego lenistwa :P dałem spokój z reaktywacją 8) hyh. Jonasa nie ma Reed odszedł (pamiętam jak był moderem i wcześniej :) ) Kares (bosz nie mogę nigdy zapamietać :) ) Tomasir Graham Jonas Miope (1 moderatorka:) przepraszam jak okims zapomniałem ) i itd ....... :) a wiedza mi sie poszerzyła a pomyśleć że kiedyś miałem Amigę .... :wink: ten system wiedziałem zawsze co gdzie jest ... a teraz to forum jest inne.Podział dał porządek i sterylność ;] ale dodzieliło osoby.A teraz jeszcze brak poszanowania gramatyki choroba szalejących siht-ów ;) i itd wprowadzić totalitaryzm :P!! a zapomniałem że wiele osób odbiera mnie poprzez awatar 8O :D Kazik śpiewa jedną piosenke "pozory często mylą" ps wiem co to whload ;) tja PPC też ludzie podkręcali :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amigę też się dało kręcić. Sam mialem 2 osiągnięcia na koncie :)

68EC020 14MHz@16MHz (tu byl problem, bo się obraz desynchronizował :-( )

68040 25MHz@33Mhz (tu też nie było stabilnie niestety :( Jednak kilka godzin potrafil chodzić...

W tamtych czasach przetaktowywało się uklady zmieniając oscylator kwarcowy. W pierwszym wypadku był to 28MHz=>33MHz a w drugim 50=>66MHz,

Ech. Amisia to byl sprzęt :) Mam nawet zachowana strukturę twardego do dziś i sobie w gierki pykam. Pewnie większość z Was i tak nie wie, co to whdload, jst...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O_O  o tak zostawie na ekranie jak przyleci rodzina z dzieciakami ;-) się nawet nie zbliżą :lol: :lol: :lol: nie będą brudzić mojej klawirki :P

http://forestow.republika.pl/pliki/scr.jpg

w rolach głównych:

Gnz - z małpą-zboczeńcem ;-)

Wunat - załapałeś się - wyglądasz jak skrytobujca ;-)

Sikor - "owłosiony potwór" ;-)

dziekuje nawet nie wiecie jak mi pomagacie  :-D :-D

milo ze sie na cos przydalem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez troszke juz tutaj siedze, pisze nie duzo, bo z czasem ciezko, ale czytam regularnie :) "bylo lepiej", ale coz, rewolucja, ewolucja i te sprawy.

bruce : wtf jest 'ESCE' :]

btw. w podpisie widzicie potwierdzenie tezy o sprzecie tweakowca :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bruce, nic się nie łam się, Ja też mam klopoty, jak każdy chyba...

Ważne, że tutaj masz grono ludzi, którzy się wzajemnie wspierają zarówno software'owo jak i hardware'owo (no i duchowo oczywiście też) :)

Sorki za OT, ale tutaj ma być topic o naszych wrazenaich i przeżyciach związanych z Tweakiem, więc się chyba też wpasowałem z tym postem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi