Gua Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Mam pytani do posiadaczy myszek logi-tech PS2 najlepiej nie radiowych 3 przyciskowych i jedno rolkowych najlepiej Logitech OEM M-S48a potrzebuje rozłożenia kabli (kolorów ) wchodzących z kabla PS2 do płytki w myszce miałem to rozrysowane ale gdzieś mi sie ta kartka podziałą potrzebuje pilnej odpowiedzi poniewarz bede miał LAN Pary po 20 a nie mam myszki do laptopa :/ kurde prubowałem i prubowałem różnymi sposobami rozmieszczenia ale nie działa :( może ktoś pomoże i rozbierze myszke i podyktuje jakie ma rozmieszczenie kabli (kolorów ) wchodzących do płytki w myszce :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 jezeli kabelki masz lutowane to to wyglada tak: od gory zolty bialy czerwony czarny a pod czarnym 1 wolny bez kabelka jesli masz wtyczke na plytce to: od gory zolty czarny pomaranczowy czerwony mysz m-s48a. nie mam teraz zbytnio czasu sprawdzic miernikiem ktory kabelek w ps2 to 1, 2, 3 i 4 na plytce, wiec jesli masz inne kolory kabelkow to powyzszy uklad nic Ci nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Dzięki dziura własnie oto mi chodziło jeszcze raz THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...