marijan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Stworzylismy stronke www.skapiec.pl która z założenia ma ułatwiać zakupy w internecie Porównuje ceny 3000 produktów w 32 sklepach. Ilości te szybko się zwiekszają. Jest jeszcze troche błędów w bazie danych ale "walka trwa" - w każdym razie z tego względu nazywam to jeszcze wersją beta. Co myślicie o tym?? Marijan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jak dla mnie ciekawa opcja, graficznie tez nie najgorzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Bardzo dobry pomysł, nie trzeba będzie już włazić na kilka stron żeby porównać ceny. Mam nadzieję że wersja full szybko się pojawi. Życzę milionów wejść na stronkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Dobra tylko jest cos zle: z gorenej :belki nie da sie wejsc na forum- blad 404 (/forum.php) a z dolnej bez problemu :? (/forum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marijan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 dziwne - nie wiem skad to php sie przyplatalo - juz poprawilem :D Marijan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Spoko stronka. Czekam na przemianowanie z bety na gamme ;) Tylko... nie ma sklep.tweak.pl :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marijan Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 No i zmieniam z bety na gamme :) Przez ten czas udalo sie usunać troche błędów no i pojawiło się 200 aparatów cyfrowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...