Duszek87 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Witam, dzisiaj wpadła mi w łapki świetna HIS 9550 z pamiątkami 4ns 128/128 niestety dostrzegłem wadę. Kartę pożyczyłem od kumpla na parę godzin, niestety już jej nie mam. Poniważ spodobała mi się i zamierzam sobie taką kupić i mam pytanie: Co zrobić aby wyeliminować lekkie fale na ekranie podczas niektórych gier? Próbowałem z obniżeniem agp, wyłączałem fastwrite, kombinowałem z ustawieniami wydajności i v-synch jednak bezskutecznie :( Dodam że niestety nie miałem dostępu do internetu i robiłem testy na catalystach 4.xx dolączonych do karty (dokładnego numerku nie pamiętam :oops: ) Czy to wina staych sterowników? Jutro pożycze jeszcze tę kartę, które catalysty polecacie ? PS. Karta bez chwili zwątpienia przyjeła taktowanie i sterowniki 9600pro ;-) jednak to też nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 mam to samo jak gram w nfsu :/ jade a tu nagle taka fala idzie z gory na dol i obraz tak jakby sie odkrywal ale gra chodzi plynnie , sam nie wiem od czego to , teraz mam wgrany bios od gig 9600pro 400/539 ale timingi od 9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 VerB a jakie masz stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Omega 2.5.90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...