MATZ Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 No właśnie,wiem ze to troche glupie ale trudno. Jak mam sprawdzic serie proca? I czym do jasnej cholery rozni sie ten athlon "czerwony" od zielonego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 na rdzeniu pisze jaka seria. a wersja procka brązowa od zielonej rozni się tylko kolorem. wazna jest tylko seria. I używaj funkcji szukaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Tylko kolorem sie różnią. A co do seri to oczyść proca z pasty i tam na jądrze jest napis np. AGOIA 0208xxxx ważne jest tylko to seria i numer. Reszte sprawdz na www.overclockers.com tam hjest pod CPU database dużyu zbiór wyników OC to sobie zobaczysz co możesz oczekiwać po procu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 CHolera za wolne te posty pisze ciągle mnioe ktoś ubiega. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 CHolera za wolne te posty pisze ciągle mnioe ktoś ubiega.Kalwas może sprzęt ci nie wydala :wink: żartowałem oczywiscie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Musze klawiature podkręcić bo coś wolnio chodzi. Tylko dblokuje jej mnożnik i wżuce wyższy. :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...