Szymoon Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Powiem w skrocie bo juz naprawde jestem zdenerwowany (nie dosc ze nie umiem sobie z tkaim banalem poradzic, to musze tego posta drugi raz pisac). Mianowicie pol dnia usiluje zgrac kompa z telewizorem, karte graficzna mam gainward GF4 Ti4400 a telewizor to jakis nowy samsung. Kabelek podlazcylem, znalazlem aplikacje co sie nazywa TVTool i od tego czasu nastapil najwiekszy postep (Wczesniej byl tylko czarny ekran), mianowicie pokazaly sie kolorowe pionowe pasy. I to tyle, nic wiecej nie umiem zrobic, korzystalem m.in ze strony http://www.weethet.nl/english/video_pc2tv_nvidia.php tam na jednym ss'ie widac "nview display menu" gdzie sap okazane rozne ekrany z mostami - ja niestety takiego mnu nie mam. Nie wiem czy to konieczne zebym w czyms takim cos ustawial czy nie, w kazdym razie juz te kilka godzin sie z tym mecze i nic nie moge wymeczyc... :/ Jesli ktos moglby mnie jakos poinstruowac, co nalezy zrobic, bylbym niezmiernie wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Z rego wynika że masz TVTool'a triala.Trial po około 15min.daje właśnie pionowe pasy.Znajdź jakiegoś nowszego i dobrze by było zarejestrować go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 nie nie, tvtool po 15 minutach sie po prostu wylacza. A ja te pionowe paski mam caly czas, zaraz po jego wlaczeniu. A chyba, zeby ogladac filmy na tv, to nie potrzebuje jakiegos programu ? czy jednak tak ? Jesli tak, to jaki jest jakis darmowy i latwo dostepny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Ściągni sobie nową wersję TVTool i sprawdź.A co do filmów to zależy od formatu,albo np.AllPlayer lub PowerDVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jezscze mały dopisek.Pokombinuj z odświerzanie obrazu bo tu też mogą być kruczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 tam odswiezanie nie odswiezanie, bez tvtoola tez mi to ciach!e gowno powinno dzialac, u kolegi na kompie sprawdzalismy i poszlo - z ta edna roznica, ze on jak zaznaczyl w opcjach karty graficznej, w menu "diagnostyka" "Podlaczony telewizor nie jest wykrywany" i zresetowal komputer - to pojawilo mu sie nowe menu w tychze opcjach karty graficznej, a u mnie zafajdane gowno po zaznaczeniu i zresetowaniu nadal pozostaje nie-zaznaczone. Ja naprawde juz nie wiem o co w tym chodzi, ja nawet swojego pulpitu nie widze na telewizorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtifeX Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 jesli łączysz s-video to moze sprawdz polaczenie. czasto u mnie kabelek byl problemem. przy wkladaniu czesto wyginalem piny w zlączce SV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...