TanyX Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jak widać większość ścian w obudowach z plexi są łączone taką małą kostką. Na oko ma ponad 2-3 cm. :arrow: Czy ktokolwiek wie gdzie można w internecie taką zamówić :?: Drugą rzeczą jest , :arrow: czy gdzieś w internecie można kupić jakieś małe kawałki no z 30x30cm o gruposci ponad 5 mm :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luciush Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 W internecie to nie wiem, ale mam radę: szukaj w jakiejś firmie reklamowej zajmującej się szyldami i wyrobami z plexi.Pełno tego ostatnio wszędzie. Na pewno mają na składzie, albo sprowadzą od kogoś kto ma. Sam pracuję w takiej firmie to wiem :). Grubości pow. 5 mm to w standardzie: 6, 8, 10. Grubsze mogą mieć 12, 15, 20, 25 ale niekoniecznie - rzadko się używa tak grubej plexi, poza tym jest droga jak cholera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilong powraca Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 jak by to kogoś interesowało to dzisiaj kupilem plekse 50x50x2mm w obi za 12zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ...praktiker drożej: 15 zł, ale co z tego, jak to ma 2mm, a potrzeba 20 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilong powraca Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 można posklejać i będzie miało 10 warstw:P:), może do środka jeszcze jakaś dioda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 gilong, ale zes dal do pieca.. nie wiesz o tym, ze to ma ladnie wygladac i byc wytrzymale (w to sie wkreca sruby) ?! TanyX: a probowales stopic kawalek plexi i wlac ja do jakiejs formy? wtedy mozna zrobic jakiekolwiek ksztalcy. ok ok.. zle mowie.. przeciez ty potrzebujesz tego kilka sztuk o wysokiej jakosci i.. taki eksperyment z topieniem moze nie wypalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luciush Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Kocie ;) a jaki kawałek tej dwudziestki potrzebujesz, bo nic nie obiecuję, ale może da radę coś skołować. Daj znać na privie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilong powraca Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 jak mi zostanie troche pleksi to zrobie takie coś , posklejam do środka dioda, wyszlifować i jazda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...