cycman Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 mam takie pytanie jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 hm jak wejdziesz do biosu to nacisnij ctrl+F1 i pokaze ci sie pare dodatkowych opcji m.in. wlasnie opcje zmiany timingow pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 wielkie dzieki bo wlasnie wiedzialem ze jakas kombinacje trzeba nawet ja spotkalem ale zapomnialem gdzie jeszcze raz dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 cycman wiesz co to jest manulat od mobo??tam jest wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 mam teraz cos takiego ze komp nie wstaje za bardzo wiezylem w moje twinmosy ale dobra nie mam zworki clear cmos jak wyciagne baterie to wystarczy kilkadziesiat sekund na reset biosu a moze jak bym wlozyl inne pamieci a potem spowrotem moje to by komp chodzil co tak z ciekawoscie pytam a i czy nie kopnie mnie jak bede baterie wyciagal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 bosze, szukaj to sie dowiesz wszystkiego.Uważaj tylko przy wyciaganiu baterii zeby cie 220V nie rąbneło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 hehe juz od jakiegoś czasu nawet 230v a tak btw to komp korzysta przecie z napięć 3,3 5 i 12v - "kopnięcia" takiego napięcia nawet nie odczujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 no ja niewiem jak on miałby wyciągać baterie zeby go kopneło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 no przecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 kurde jaja spobie chyba robilem nie juz dawno wyciagnolem baterie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...