palski Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Potrzebny mi jest bios do radeona 9800XL, wie ktoś może gdzie można go znaleźć? A może ktoś, posiadający taką karte, będzie dobrym samarytaninem i zgra i prześle mi ten bios? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 dawaj adres, przeslę ci na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 karol_t@o2.pl Wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukenukem Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Witam, ja także poproszę o podesłanie mi tego biosu na email duke@duke.pilicka.pl PLEASE !!!!!!!!!!!!!!! Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...