aiki Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ale pech przy 181 MHz idzie bez problemu a przy 182 juz nie wstaje. Mysle ze to problem pamieci, mam nadzieje ze jak odblokuje mnoznik to uda mi sie przekroczyc 2 GHz. Napiecie 2.00 V procek XP 1700+. Generalnie procek jest dobry bo idzie na 11x166 na 1.8V. Niestety nanye juz nie wytrzymuja:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 może byś powiedzaiłcos wiecej o swoim konfigu i jakie chłodzenie stosujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Great !!! Też taki kcem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Cytat może byś powiedzaiłcos wiecej o swoim konfigu i jakie chłodzenie stosujesz? plyta Epox 8k3a+ chlodzenie wodne blok CPU LEv1 pompka eheim 1048 nagrzewnica od nysy (mosiezna), jeden wentyl 120 mm na 5v uklad zamkniety, pamiec 256 ddr 333 nanya radeon 850 312/624, chieftec ax 01sld (alu):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Radeon to chyba 8500. BTW - Te taktowanie Radeon'a po v-modzie i z dodaktowym chłodzeniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Radeon to chyba 8500. BTW - Te taktowanie Radeon'a po v-modzie i z dodaktowym chłodzeniem? Tak po modzie, radeon oryginal kupilem od interlopera (naprawde tanio) mial juz crystal orba (ja go tylko wyciszylem, na pamieci przykleilem radiatory wyciete ze starego radiatora od pentiuma, sa niezle maja 2 cm wysokosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 No przyznaj sie ile wyciągasz w 3D Marku na takim sprzęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ja jutro jade do elektronicznego kupic wkoncu ten klej/lakier termoprzewodzacy,odblokuje wkoncu tego XP i zobaczymy ile wycisne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Cytat No przyznaj sie ile wyciągasz w 3D Marku na takim sprzęcie. niecale 11000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Cytat Cytat No przyznaj sie ile wyciągasz w 3D Marku na takim sprzęcie. niecale 11000 powiem tak: Ja pierdziel to ja w najlepszym przypadku miałem 1080 a najgorszym 300z groszami. chyba taką grafe kupie ale najpier kasa na WC :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ciekawe na ile bujne tego radeona 8500 gigabyte'a :) i jaki bede mial wynik na moim TB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...