viroos Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 bawi sie ktos z Was w to... jasli tak to chetnie skonsultuje wyniki... Pozdro Viroos PS: jesli ktos nie robi OF a jest dobry z fizy i ma chwile czasu i checi to tez bym prosil o kontak bo mam watpliwosci co do paru zadan... Bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 buhahahahaa a myslalem ze chodzi o cos w stylu robienie pompek na czas jak zerknołem na tytlo topica :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Wstyd sie przyznac ;], ale ja tez... lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 dawaj zadania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 no dawaj dawaj :) ja tam fize lubie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 http://www.kgof.edu.pl/54-sti.pdf mam 1,2,3,7,11,12(nie do konca jestem pewny ktore rozwiazanie jest najlepsze),13,14(nie dokonca),15 9 z robie dzisiaj :) co do 10 mam pewne przypuszczenia... o co chodzi w 8... na balon NIE dziala siła nosna tylko WYPORU... 6 chyba tez wiem o co chodzi ale tez jeszcze nie bardzo to widze... 5 chyba z pedu to trzeba zrobic bo z energi v/c wychodzi 1 i wtedy czas wlasny protonu wynosi 0 co jest troche niedorzeczne... 4. nie jestem pewny co do tresci bo jak mam to rozwazac tylko w jednej plaszczyznie to jest proste... a jak nie to nie mam pojecia.... A i tak na wszelki wypadek fragment regulaminu Zawody I stopnia. Zadania zawodów I stopnia są w pierwszym tygodniu września rozsyłane do szkół oraz publikowane na stronie internetowej KGOF http://www.kgof.edu.pl. Uczniowie rozwiązują zadania w domu i mogą korzystać z wszelkich książek, podręczników, tablic, itp. Nauczyciel może udzielać uczniowi wyjaśnień, nie prowadzących jednak bezpośrednio do rozwiązania. Zawody składają się z dwóch części. Rozwiązania zadań uczniowie przesyłają do okręgowych komitetów olimpiady fizycznej właściwych dla województw lub powiatów, w których znajdują się szkoły, do których uczęszczają. Terminy przesyłania rozwiązań (liczy się data stempla pocztowego) są podawane wraz z treścią zadań. wiec raczej prosze o nie pisanie tu rozwiazan...przed 25.10.04 Pozdro Viroos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 wiec raczej prosze o nie pisanie tu rozwiazan...przed 25.10.04 :legal: 9. Nie proś, żeby użytkownicy forum wypełniali za Ciebie Twoje obowiązki. Na forum nie wolno zamieszczać postów z prośbą o zrobienie zadań domowych bądź podanie odpowiedzi w testach/konkursach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 1. Popierwsze NIE PROSZE o zrobienie dla mnie tych zadan 2. bylo raczej pytanie statyczne majace na celu zprawdzic ilu forumowiczow interesuje sie fiza 3. chcialem tylko wyjasnic pewne dorobne watpliwosc, co jest dozwolone jak widzisz wiekszosc zadan mam... a polowe tych co niemam na 99% zrobie a jak nie bede mial kilku zadan z tej czesci to i tak nic sie nie stanie... wiec sam widzisz ze nie mam zadnych powodow naklaniac kogokolwiek do lamania regulaminu, a tym bardziej sam nie chce lamac regulaminu OF... Jednak wobec kontrowersi wobec tego tematu nie mam nic przeciwko jego usunieciu... Pozdro Viroos PS: wiec raczej prosze o nie pisanie tu rozwiazan...przed 25.10.04 :legal: 9. Nie proś, żeby użytkownicy forum wypełniali za Ciebie Twoje obowiązki. Na forum nie wolno zamieszczać postów z prośbą o zrobienie zadań domowych bądź podanie odpowiedzi w testach/konkursach. Chyba nie dokonca mnie zrozumiales 25.10.04 to termin wyslania zadan, wiec umieszczenie wynikow mialoby na celu tylko porownanie ewentualne ich przedyskutowanie.... na pewno mi by sie to do niczego nie przydalo w sensie materialnym... poprostu myslalem ze ktos jeszcze z forumowiczow robi ten konkurs i chetnie bym go poznal, jestem tez ciekawy jakie sa inne rozwiazania niz moje tych zadan bo napewno mozna niektore z nich rozwiazywac na n sposobow... ot co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...