k a m e r e k Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Na swiezym win xp z sp2 jest zainstalowany firefox - i po wlaczeniu tego browsera gdy najezdzam na bookmarks - to zmula sie niesamowicie dopiero po ilustamnastu sekundach pojawia sie to co w "ulubionych",w IE tego nie widac , co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Może jakieś rozszerzenia się "gryzą", albo może chodzi o wielkość cache'u, historii. Nigdy nie miałem takiego problemu. U mnie śmiga elegancko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 o kurde mialem dac w innym dziale , sorx mozna by to przesunac do oprogramowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 o kurde mialem dac w innym dziale , sorx mozna by to przesunac do oprogramowania?Nie można. " Oprogramowanie Sieciowe Systemy, aplikacje, przegladarki i komunikatory internetowe, problemy z PHP, ASP, HTML itp" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 hehe podwojnie sie zakrecilem :) no to mam jeszcze kolejne spostrzezenia jak wchodze na fora ostatnio m.in tweak i jescze inne i gdy klikam na wielostronicowe tematy to mi sie wiesza kazda przegladarka - IE mozilla itd - gdy chce wejsc na ostatnie strony a wiem ze u znajomych w tym samym czasie u innego ispa itd dziala wszystko ok aha w procesach jest wtedy przy przegladarxce 0% uzycia procka i ok 35000 przy pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 gdy klikam na wielostronicowe tematy to mi sie wiesza kazda przegladarka - IE mozilla itdJeżeli wiesza się każda to masz jednak coś namieszane w systemie (pomimo tego, że teoretycznie jest świeży). aha w procesach jest wtedy przy przegladarxce 0% uzycia procka i ok 35000 przy pamieciTo akurat jest normalne, użycie pamięci zależy od ilości otwartych stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 jak by to powiedziec: foramt c: dopry na kazda okazje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 teraz nawet mi sie firefox zwiesza przy wlaczeniu go - to nie sztuka format c: , trzeba znalezc przyczynę - mam nowy system i bylo to samo - ale skasowalem pare pozycji z bookmarks tak ze lista jest krotsza ( mniej niz dlugosc strony) i jest ok ale mam problemy bo nie moge wejsc na niektore wielowatkowe topici na forach i to na IE tez ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...