chemiczny_ali Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Markowa tania i stabilna... i ostatnia jaka sie kupi na socketA :wink: bo szybszych procow to raczej sie na nia nie wsadzi :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszek90 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Moim zdaniem ta płyta jest bardzo dobra. Ja osobiście podkręciłem swojego Athlona 2200 XP + do 3000 XP + ogromny skok taktowanie z 1800 do 2200 jestem bardzo zadowolony z mojej płyty głównej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mam Asusa A7V8x i jestem z tej płyty całkiem zadowolony. FSB mam ustawione na 190 MHz co jest całkiem dobrym wynikiem :) Płyta jest stabilna, ma fajny bajer-po zbyt duzym OC jak się nie uruchomi to przy ponownym uruchomieniu kompa wraca sama do defaultowych ustawien-nie trzeba meczyc sie ze zworkami :) Osobiście zastanawiam się dlaczego nikt nie pisze w jej topicu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=30632 spavatch zadałem pytanie w marcu...do tej pory nikt nie odpowiedział...przecież są ludzie na forum z tym mainboardem... Pozdrawiam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...