ukulele2 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Siema. Mam karte Gigabajta radka 9600 PRO jej zywotnosc siega miesiaca i w grach mam niskie osiagi FPS np. w call of duty w podsgtawowej jak i w bardziej wymagajacym dodatku karta mi podskakuje max do 91 fps i sa ogromne spadki do 20 fps i tak oto ta sytuacja psuje mi komfort giercowania. Przeciez ta gierka opiera sie na silniku klejka3 i zeby karta nie wyrabiala. Zreszto u kumpla na identyko prawie sprzecie tylko roznica to 512 ramu i radek 9200 i gra identycznie chodzi jak u mnie. HELP PLEASE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 zobacz na moj podpis. mam mocniejszy sprzęt od ciebie i dodatek call of duty chodzi czasami marnie. nie wiem ile wtedy jest fps ale momętami jest nieciekawie. ( na moje oko fps spada do 30) w 3dmarkach 03 mam 5900. 2001 16800 więc wyniki mam w normie. poczytaj temat o call of duty -też niektórzy na mocnych sprzetach piszą ze call of duty im chodzi podejżanie zle. nie można oceniac wydajnośći karty po jednej grze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 u mnie w 3dmarku 2003 wycisnalem 3370 pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 to nie wina karty tylko sterów ati idiott Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 to nie wina karty tylko sterów ati idiott mozesz sprecyzowac swoją wypowiedź? tzn. że na inncyh sterach od ati ( jade teraz na 4.9) było by ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 a wogóle jaką masz płyte może via Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 sorki nie zuwarzyłem konfigu spróbuj podmieniać plik atioglxx.dll windows/system32 z różnych sterów z różnych wersji i może spróbuj wyłaczyć ati smarta w usługach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Jezeli chodzi o sterowniki to probowalem z instalacja od catalystow 3.7 do 4.9 i rowniez probowalem omegi i stery ktore przyszly z karta ale nie dalo to zadnej zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Gdzie ten ati smart sie dezaktywuje bo nie moge na niego trafic nigdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Jezeli chodzi o smartgart to po jego wylaczeniu wogole gra nie chciala sie odpalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...