wyspa999 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Mam nast problem oto bowiem kupiłem ostat radka i ma on probl z wyświetlaniem textur. myślałem że to wina systemu i starej karty ale po przeinstalow calego XP na czysto nadal łamie tekstury . obecny wynik 3 d marka 2001 stand. 7381 :) powiem tak nie inst np omegi2558 lecz stand stery z kartą dost. więc mam pytanie czy jest możliwe że wina leży po stonie słąbego zasilacza czy też jest to wina zestawu komp XP2200 MSI KT4V 256 mb KINGST + rad 9550 GIGABYTE :) a może ktoś ją tak przetestował że doprowadził do przegrzania :) i to powod zaciachy:( wiecie na nic mi karta która przecina i ma błedy a tu chwalicie sie O/C poważnym wiem że może powtarzam sie z pyt . ale prosze os mające podobny probl o odpowiedz dz ..licze na dużą ilość odnośń CZEKAM :) :?: DODAJE NAST INFO POLECASZ EW. WYMIANKĘ ZASILACZA NA JAKI MODEL NOWY BYM CHCIAŁ MAM DO WYBORU ZA90 ZETÓW FOXCONNA I ROPLE :) CO TO ZA ZASIL 400W DOBRE CZY NIE EW MOGE ZASZALEC 500 W ROPLA 120 ZET:) TO ŻART A MOŻE OBUDOWĘ ZA 150 HOCIAŻ TO B DUZY WYDATEK:) PO KARCIE ZA STAND. 315 ZET :( :arrow: DZISIAJ NIE MOGŁEM PRZETEST KARTY Z INNYM ZASIL MOŻE JUTRO EW.. JAK NIE PÓJDZIE TEST NA INNYM KOMPIE GRAFY :idea: :?: JAK TO NIE ZADZIAŁA WYMIANKA :arrow: DLA CIEKAWSKICH 3D MARK 2001 8O @270 I 216 (430) 7444 @297 I 229.5 (459) 8292 @ 310.5 I 243 (486) 8583 :) OCZYW.. WYNIKI PRZEKŁAMANE DOKŁADNE DANE PO TYM JAK KARTA BĘDZIE DOBRA ALE WYNIK I TAK O 1200 LEPSZY :) OD STAND NASTAWIEŃ , zEBY JESZCZE ZACZĘŁO WSZYSTKO CHODZIĆ JAK NALEŻY :( :arrow: DZ ZA POMOC I PROSZĘ O WYPOWIEDZ EW UŻYTKOWNIKÓW TEGO RADKA I KT4V :) JAK IDĄ POSTĘPY Z GRAFĄ A MOŻE MIELI PODOBNE PROBLEMY PISZCIE CZEKAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 -sprawdź kartę na innym kompie -sprawdź twój komp z innym zasilaczem -aktualizuj bios do płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 -jak nic nie pomoze na service Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 A moze warto sprawdzić inne sterowniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...