overcloacker Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 hejka,doradzcie mi co do mojej grafy.....a wiec mam geforce`a fx5700 256mb prolinka golden limited!na sterach orginalnych z cd(53.03)moge podkrecic do 470/670.a powyzej mam full artefaktow....na sterach 61.76 moge podkrecic na 510/650,artefaktow niby brak,ale malo pamieci(tylko 650)kumpel znowu moze pamiec na 715hehe.komu sie udalo wiecej i jak.ma moze ktos biosa z podwyzszonym napieciem rdzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overcloacker Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 kto wie jak pozbyc sie tych artefaktow 8O chce ja jeszcze podkrecic i wiem ze pomoze podwyzszenie napiecia,lecz jak to zrobic???czytalem ze przez edytor biosu,ale jakos sie nie da.prosze o porady i odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...