MikeMan Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Witam, nie bardzo wiedziałem gdzie umieścić ten post,więc poszedł tu.:P Od zawsze wiadomo że Polska nie należy do najtańszych krajów.Stąd wielu (tak jak ja)szuka przedmiotów na zagranicznych aukcjach. Rzeczywiście są one tańsze,ale pojawia sie jedno "duuuuże ale"... JAK PŁACIĆ ŻEBY TE PRZEDMIOTY OSTATECZNIE NIE WYSZŁY DROŻEJ NIŻ ICH POLSKIE ODPOWIEDNIKI? Sam kupiłem kartę grafiki na www.ebay.com za 43Euro.Wszystko super dopóki nie doszło do zapłaty-przelew zagraniczny... Trzeba zapłacić 70 zł i ponieśc koszty banku za granicą,co w ostateczności sprawiło że karta stała się droga jak cholera. I tutaj pytanie do tych którzy się na tym znają i wiedzą o co chodzI: Jakie są najtańsze sposoby płacenia zagranicę? Np. PayPal w Polsce nie działa,przele jest strasznie drogi.Co jest najtańsze,nie wiem :przy odbiorze jakoś kartą? Proszę napiszcie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Z tego co sie orentuje to narazie nie ma jakiegos takiego taniego przelewu za granice. Troche siedze w tych bankowosciach i jeszcze nie slyszalem o czyms takim. Prawda jest taka ze jak chcesz kupic cos za obca walute to niestety trzeba liczyc sie z duzymi kosztami... Moze jak Euro zagosci w polsce to sie cos zmieni ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMan Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 No dobrze,że tanio nie ma to ja wiem (nawet na własnej skórze)ale oytam o NAJTAŃSZY sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Mnie tez to bardzo interesuje. Tyle, ze ja wolalbym kupic cos na ebay.com bo dolar teraz jest bardzo tani, a ceny maja super =] Jak mnie denerwuje, ze Polska nie jest w PayPAL :C Jest szansa, ze kiedy bedzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Hmm... często takie stronki typu "bądź frajerem, klikaj w bannery, a pazniej błagaj o nalezne ci siano" teoretycznie rpzelewają zarobioną kasę przez www.e-gold.com. Taki internetowy bank... darmowy, w polsce też działa, może ktoś będzie przyjmował zapłate z niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...