Skocz do zawartości
szpak

Co si estało..zmieniełem fsb....

Rekomendowane odpowiedzi

na 110 iz mojego duronka wyszło 1100 potem na 120 i juz miałem 1200 ale nei chcaił przejsc 3dmark..wiec odrecic chciałem a tu sie okazuje ze juz nei chce chodzic na zadnej fsb wyszej od 110 co sie stało ...moze musi ostygnac albo cos...wczesniej chodził na 115 i było 1150 i wszystki smigało 3dmar przchodził cały a teraz cos sie zwaliło tylko co ..fsb zmieniałm za pomocy cpucoola bo w biosue nei dział

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 110 iz mojego duronka wyszło 1100 potem na 120 i juz miałem 1200 ale nei chcaił przejsc 3dmark..wiec odrecic chciałem a tu sie okazuje ze juz nei chce chodzic na zadnej fsb wyszej od 110 co sie stało ...moze musi ostygnac albo cos...wczesniej chodził na 115 i było 1150 i wszystki smigało 3dmar przchodził cały a teraz cos sie zwaliło tylko co ..fsb zmieniałm za pomocy cpucoola bo w biosue nei dział

jak to w biosie nie działa ??? no to na początek restet biosu. a jaką masz temperature procka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w biosie nei dziła bo ten bios jest jakis walniety w kacu to ecs a tak na tym modelu jest z duronami ze w biosie sie nie kreci i trzba cpucooleme ..tem proca 44 c na płycie to w sumie nie wiem bo w cpucoolu zawsze meiłem 2 temperatury podane a teraz mam 3 i nie wiem czy ta 3 to jest grafili czy czego ale w karzdym razie skacze od 33 do 53 i nie wiem co to ale to chyba grafiki ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie tego BIOS'u: pisałeś że jest walnięty więc zrób flash'a

nie bede robił flasha bo juz był robiony..poprostu na tej płycie i z tym biosem nic nie daje zmiana fsb..chodzi o durony podobno na athlonaj juz jest ok....a odnoscie cpucolla to czyja jest 3 temperatura ta na zielono bo mi strsznie skacze raz 20 a za chwile 65 to grafiki czy czego ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...