roman_katecheta Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 neo 5g limitu...:(((( potrzebny programik ktory bedzie liczyl skrupulatnie sciagniete pliczki.... nazwa, link z gory dziei za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 sproboj Du Meter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 nie potrzeba ci zadnego programjiku... WWW. NEOSTRADA.PL wchodzisz na swoje konto i tam na "ileosc pobranych danych". i wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 EEEE, chyba chodziło ci o 7 GB limitu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 nie potrzeba ci zadnego programjiku... WWW. NEOSTRADA.PL wchodzisz na swoje konto i tam na "ileosc pobranych danych". i wszystko jasne Ja mam neo 640 i to podaje kosmiczne dane. Ściągne 5gb to pokazuje ze niecałe 1gb. Ściągne 15gb to pokazuje ze 25 itp :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ja mam neo 640 i to podaje kosmiczne dane. Ściągne 5gb to pokazuje ze niecałe 1gb. Ściągne 15gb to pokazuje ze 25 itp :]Dokladnie. Ja polecam (sam go uzywam) programik AutoConnect do sciagnieci (freeware) z www.neostrada.info :) W dodatku zastepuje to badziewie do laczenia tepsy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 jest taki programik KalendarzXP :) zlicza nawet ilosc pobranego pradu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Dobrym rozwiazaniem moze okazac sie tez NetLimmiter. Program sluzy do ograniczania transferu, gdy masz siec, lub mozesz tez ograniczac transfer na kazdy poszzcegolny program kozystajacy z netu. Jest tam wlasnie mozliwosc zobaczenie kiedy i ile sciagnales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 du meter znajomy uzywa i sobie chwali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 net limiter piekna sprawa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...