s0n1c Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Mam tak goraca prosbe czy ktos kto posiada program fine reader moglby mi przerobic Tego PDF'a na jeden z w/w formatow w temacie (najlepiecj Doc) i spakowanego przeslac na mojeo maila. Probowalem programami do tego ale tekst po tym sklada sie ze slaczkow (jakby jakies szyfrowanie) i nie da sie odczytac. Z gory dziekuje. Ps.Potrzebne jest mi to na dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 http://www.abbyy.com/download/?param=28844 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Tez o tym pomyslalem, ale nie kazdy posiada lacze 1Mbit zeby mogl sciagac 50MB paczki. Ale dzieki za intencje :D Edit: Ok temad do usuniecia juz nieaktualny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...