Jancio Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Jesli ktos ma CYFRE + to niech zajrzy na kanał 154... ciekawy program "Internet data 1" ciekawe czy można sie połączyc z netam, bo w sumie dekodery ma ja I/O w standardzie Rs-232 ja bym zobaczył tylko kabla ni mam, no to jakby ktos to sprawdził to niech da znać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Widzialem reklame wizji z netem ale nie wiem czy to samo jest z Cyfra. Moze teraz jak sie polaczyli to ta oferta rowniez jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 gzdie żeś widział ta reklama??????????????????? ale czy to sie da połączyć??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Na stronie Wizji TV i w gazetach bylo. To byla chyba bylo polaczenie Chello. Dokladnych szczegolow nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Troche poszperalem na stronce internetowej i nie znalazlem bezposredniego dostepu do netu ale jest tam cos takiego napisane. Terminal można również podłączyć do: -magnetowidu, -wieży hi-fi, by w pełni korzystać z dźwięku o jakości płyt kompaktowych, -sprzętu z systemem kina domowego, -komputera, by móc korzystać z programów informatycznych nadawanych przez satelitę, linii telefonicznej, by móc posługiwać się kartą bankową przy opłatach za programy i telezakupy. A wiec jest mozliwy dostep do netu przez kompa. Musisz sobie zrobic ten kabele i sprawdzic to. Jancio jak chcesz cos wiecej to musisz sam poszukac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Kanał typu Internet Data jest już ze 2 lata na Cyfrze, ale nigdy nie miałem jak tego sprawdzić. Jakby to działało to napewno znalazłby się ktoś kto by o tym napisał. Podłączenie do kompa faktycznie jest, ale terminal jest poprostu zwykłym modemem, zreszta jest wejście na linie telefoniczną z tyłu. Próbowałem kiedyś podpiąć go do kompa, ale z marnym skutkiem (nie wykrywa go, brak sterów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 [...] A wiec jest mozliwy dostep do netu przez kompa. Musisz sobie zrobic ten kabele i sprawdzic to. Jancio jak chcesz cos wiecej to musisz sam poszukac. Szkoda zachodu - netu via satelite nie ma i nie bedzie. Mielismy kiedys srednia przyjemnosc w czasach swietnosci Wizji i Chello probowania wciskania Chello satelitarnego. Z powodu braku chetnych zamknieto to w sierpniu i nie ma sie co spodziewac come-backu. Natomiast mozliwe ze beda probowali powiekszyc oferte push (pierwszy przyklad WP@C+) - wystarczy popatrzyc na przyklad Canale Numerique (C+ w Francji) gdzie puszczaja rozne rzeczy w tym kanale (kiedys np co xxx czasu jakies dema gier, serwis informacyjny etc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...