TanneR Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Wiem że to nie pytanie na to forum ale czy mógłby mi ktoś powiedziedź jak dostać się na serwer FTP jeżeli mam takie dane: IP 150.254.53.104 port 21 User pjarosz Haslo keyboard Jak to zrobić (jakimś programem czy nie ) a tu jast link do strony http://www.pjarosz.cad.pl/ftp/ftp.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Wiem że to nie pytanie na to forum ale czy mógłby mi ktoś powiedziedź jak dostać się na serwer FTP jeżeli mam takie dane: IP 150.254.53.104 port 21 User pjarosz Haslo keyboard Jak to zrobić (jakimś programem czy nie ) a tu jast link do strony http://www.pjarosz.cad.pl/ftp/ftp.html chcesz aby cie wszycye zjedli ?? :wink: a powaznie zainstaluj wincomandera(bo jest prosty w obsłudze) uruchom nagórze jest ikonka FTP w sesji wpisz se nazwe jaką chcesz w hocie podajesz to IP które maszczyli ten twój nr póniej login czyli nazwa i hasło kliekacz ok a pózniej connect i już jestes u kogoś na HDD proste ??? jak by co to słuze pomocą :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 masz 154 posty a pytasz o takie rzeczy ? dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 masz 154 posty a pytasz o takie rzeczy ? dziwneA co maja do tego posty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 masz 154 posty a pytasz o takie rzeczy ? dziwneA co maja do tego posty ? zakladam ze mowia o aktywnosci usera i jego zainteresowaniu forum ... im wiecej postow tym bardziej ktos wypowiadal sie na forum w roznych sprawach tym samy zapewne posiada jakas wiedze... no chyba ze on ine trafil na dyskusje o ftp .... ale ty z 2993 napewno ?~! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 facet z torunia i pyta sie o takierzeczy bys sie wstydzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Kaeres pisz coś gdzieś bo jeszcze nie widziałem 3000 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Posty nie mają nic do rzeczy, można być mistrzem fizyki i majsterkowania, (jak berkut dajmy na to) i równocześnie nie mieć pojęcią o poprawnym konfigurowaniu programu do odbierania poczty (pewnie, tak jak ja, bo mi OE nie chce działać... ). Po prostu na niektórych rzeczach sie wyznajemy, a na niektórych nie bardzo, i sam fakt uczestnictwa w forum nie sprawia, że pojedliśmy wszystkie rozumy, prawda? Ja sam, bardzo dużo nauczyłem sie tu na forum, ale moja wiedza jest naprawdę znikoma na jeszcze wielu, wielu polach i wciąż jest co uzupełniać, a gdzie indziej szukać wiedzy niż na forum? Każdy program do FTP, jak np: Cute FTP (bardzo wygodny) zawiera dokładne instrukcje lub przykłądy co i gdzie wpisać, więc wystarczy sie przyjrzeć opcjom i własnym danym, żeby szybko wykombinować co i jak działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Posty nie mają nic do rzeczy, można być mistrzem fizyki i majsterkowania, (jak berkut dajmy na to) i równocześnie nie mieć pojęcią o poprawnym konfigurowaniu programu do odbierania poczty (pewnie, tak jak ja, bo mi OE nie chce działać... ). Po prostu na niektórych rzeczach sie wyznajemy, a na niektórych nie bardzo, i sam fakt uczestnictwa w forum nie sprawia, że pojedliśmy wszystkie rozumy, prawda? Ja sam, bardzo dużo nauczyłem sie tu na forum, ale moja wiedza jest naprawdę znikoma na jeszcze wielu, wielu polach i wciąż jest co uzupełniać, a gdzie indziej szukać wiedzy niż na forum? Każdy program do FTP, jak np: Cute FTP (bardzo wygodny) zawiera dokładne instrukcje lub przykłądy co i gdzie wpisać, więc wystarczy sie przyjrzeć opcjom i własnym danym, żeby szybko wykombinować co i jak działa... powiedzialem ze byc moze nie trafil na dany temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...