Skocz do zawartości
TanneR

Pytanie lamera ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że to nie pytanie na to forum ale czy mógłby mi ktoś powiedziedź jak dostać się na serwer FTP jeżeli mam takie dane:

IP 150.254.53.104 port 21

User pjarosz

Haslo keyboard

Jak to zrobić (jakimś programem czy nie ) a tu jast link do strony

http://www.pjarosz.cad.pl/ftp/ftp.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że to nie pytanie na to forum ale czy mógłby mi ktoś powiedziedź jak dostać się na serwer FTP jeżeli mam takie dane:

IP 150.254.53.104 port 21 

User pjarosz 

Haslo keyboard 

Jak to zrobić (jakimś programem czy nie ) a tu jast link do strony  http://www.pjarosz.cad.pl/ftp/ftp.html

chcesz aby cie wszycye zjedli ?? :wink: a powaznie

zainstaluj wincomandera(bo jest prosty w obsłudze) uruchom nagórze jest ikonka FTP

w sesji wpisz se nazwe jaką chcesz

w hocie podajesz to IP które maszczyli ten twój nr

póniej login czyli nazwa i hasło kliekacz ok a pózniej connect i już jestes u kogoś na HDD proste ??? jak by co to słuze pomocą :) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz 154 posty a pytasz o takie rzeczy ? dziwne

A co maja do tego posty ?

zakladam ze mowia o aktywnosci usera i jego zainteresowaniu forum ...

im wiecej postow tym bardziej ktos wypowiadal sie na forum w roznych sprawach tym samy zapewne posiada jakas wiedze... no chyba ze on ine trafil na dyskusje o ftp .... ale ty z 2993 napewno ?~!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posty nie mają nic do rzeczy, można być mistrzem fizyki i majsterkowania, (jak berkut dajmy na to) i równocześnie nie mieć pojęcią o poprawnym konfigurowaniu programu do odbierania poczty (pewnie, tak jak ja, bo mi OE nie chce działać... ).

Po prostu na niektórych rzeczach sie wyznajemy, a na niektórych nie bardzo, i sam fakt uczestnictwa w forum nie sprawia, że pojedliśmy wszystkie rozumy, prawda?

Ja sam, bardzo dużo nauczyłem sie tu na forum, ale moja wiedza jest naprawdę znikoma na jeszcze wielu, wielu polach i wciąż jest co uzupełniać, a gdzie indziej szukać wiedzy niż na forum?

Każdy program do FTP, jak np: Cute FTP (bardzo wygodny) zawiera dokładne instrukcje lub przykłądy co i gdzie wpisać, więc wystarczy sie przyjrzeć opcjom i własnym danym, żeby szybko wykombinować co i jak działa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posty nie mają nic do rzeczy, można być mistrzem fizyki i majsterkowania, (jak berkut dajmy na to) i równocześnie nie mieć pojęcią o poprawnym konfigurowaniu programu do odbierania poczty (pewnie, tak jak ja, bo mi OE nie chce działać... ). 

Po prostu na niektórych rzeczach sie wyznajemy, a na niektórych nie bardzo, i sam fakt uczestnictwa w forum nie sprawia, że pojedliśmy wszystkie rozumy, prawda? 

Ja sam, bardzo dużo nauczyłem sie tu na forum, ale moja wiedza jest naprawdę znikoma na jeszcze wielu, wielu polach i wciąż jest co uzupełniać, a gdzie indziej szukać wiedzy niż na forum? 

Każdy program do FTP, jak np: Cute FTP (bardzo wygodny) zawiera dokładne instrukcje lub przykłądy co i gdzie wpisać, więc wystarczy sie przyjrzeć opcjom i własnym danym, żeby szybko wykombinować co i jak działa...

powiedzialem ze byc moze nie trafil na dany temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi