ROBAL Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Witam wszystkich (posiadaczy IC7 w szczegolnosci ;) ). Mam prawdopodobnie uszkodzona plyte (jak w temacie), ale mam maly problem. Potrzebuje oryginalnego coolerka na NB (zapinka mi sie urwala podczas prostowania, bo ja przerobilem do mocowania zalmana...). Ma ktos moze pozyczyc takowy (badz tez odsprzedac)??? Najlepiej z ta syfiasta oryginalna pasta/klejem ktora jest na poczatku... :). Pewnie wiekszosc z Was przerabiala chlodzenie na chipsecie, bo to oryginalne to o kant d... potluc ;). Plisss, oddaje od razu jak wroci z gwarancji... (moze bedzie nowka :wink: ). W ramach podziekowania piwko or sth. P.S. Wszystkich potencjalnych "dawcow" prosze o kontakt: robal@comernet.pl, gg: 1587066 Z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam AdamS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ja nie zmieniałem ale moge paste dać :wink: Bo jest dodana w tej takiej torebeczce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAL Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Sama paste to se moge.... posmarowac, ale musze miec co :). Ale dzieki za checi :). Wszystkie koszty (przesylki w dwie strony i piwo) oczywiscie pokrywam ja :roll: . Ktos pomoze zagubionemu/swiezoupieczonemu intelowcowi (a mama mowila, nie zmieniaj synku na intela... :lol: ) w potrzebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Sorry że zejde z tematu ale co z nią nie tak? Napisałeś "prawdopodobnie" niesprawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAL Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ogolnie juz kiedys o tym pisalem, komp sie wiesza (black-screen), nie wlacza za 1szym razem itp, ciagle rebooty bez wzgledu na stan obciazenia komputera. Wszystko wymienilem, poza mobo i procesorem. Zauwazylem b. delikatna ryske na krawedzi NB, moze to tego wina... (wg mnie byla od poczatku, ale... moze i dzieki mnie sie pojawila :( ). Dlatego tez potrzebuje tego coolerka na 2-3 tygodnie :(. Nikt nie pomoze? P.S. Dodam tylko (niktorzy sie pytaja), ze jest to wersja "ala-orb", tzn radiator okragly, wentyl tez :) (tak jakby w srodku radiatora), kolor blekitnawy... . Nie wiem czy z tym drugim coolerem (pomoc oferuje Damian - dzieki) przyjma mi ja na serwis... :?. Moze ktos jednak ma tego orba pozyczyc? Mniejsze ryzyko... wieksze szanse... P.S.2. Chyba jednak to nie chipset jest uszkodzony, z tylnej strony sa chyba "przypalone" dwa scalaki MC479 i MC471, oraz po drugiej stronie MC484 iMC486 (i pare innych MCxx wyglada troche podejrzanie) :(. Ciekawe, dlaczego... Nadal zwracam sie z prosba o pozyczenie coolera.... :roll:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...