wizjonerek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dokładnie zwróciłem uwage ze jestem STAłY :))ale problem mam teraz ze staniem bo po 7 browarze jestem ,weekend wolny ahhhhh co za ulga ) Dzieki za życzliwośc .Ekstra pozdrówka Dla Marco:))) BTW czy może cie mi polecić jakiś Dobry moniak(tzn monitor) tak do 9 stówek. 17 najlepiej . jaki wybrać ?? znacie moze jakieś paramatry takic moniaków.bo kazdego procucenta sprawdzać to za dużo . thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dokładnie zwróciłem uwage ze jestem STAłY :))ale problem mam teraz ze staniem bo po 7 browarze jestem ,weekend wolny ahhhhh co za ulga ) Dzieki za życzliwośc .Ekstra pozdrówka Dla Marco:))) BTW czy może cie mi polecić jakiś Dobry moniak(tzn monitor) tak do 9 stówek. 17 najlepiej . jaki wybrać ?? znacie moze jakieś paramatry takic moniaków.bo kazdego procucenta sprawdzać to za dużo . thx skoro jest okazje to gratuluje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja jeszcze nie awansowałem :cry: ,a monitor to ja mam hiundai Q770 17' i jest spoko.Fajnie wydląda 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 gratuluję :wink: Philips i NEC mają naprawdę fajowe modele i nie przeginają z cenami :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja tam od prawie 4 lat siedze na 17strce od AOC model to Spectrum 7Glr... Musze przyznac ze jestem zadowolony... ostrość oki, kolorki udane oczywiście bez przesady... moze tylko troche zbyt mało płaski... i wogóle buda jest ogromna ale 4 lata ma a wtedy dałem za niego mniej niz 1000zł 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A ja zawsze powtarzam: trinitron. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Polecam Nec FE750+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Jak używany, to za 900zł kupisz naprawdę dobry monitor, jak nowy to z tym może być różnie. Patrz na parametry: plamka, odświeżanie itp, a raczej sie nie przejedziesz. Nec to faktycznie niezły pomysł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 http://www.ctx.pl/valueline.php?model=vl700& tego kupilem za 260 zł :twisted: :twisted: i jeste zadowolony z niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 popieram nec'a jest najmocniejszy z serii 17 produkowanych przez nec'a, qmpel ma i mowi ze jest zadowolony :] jak bede mial kase to tez sobie qpie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Samsung 757 DFX (to 1000 zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Samsung 757 DFX (to 1000 zł) 1000zł to nie bede miał bo to ponad połowa mojej wypłaty a zycćza cuś trzeba .Wiec radzicie mi sie rozejzeć miedzy Nekiem Samsungiem a Philem?? szajsunga miałem i 3 razy mi go wymianiali wiec mam raczej niemiłe doświadczenia .NEc mam w pracy jest całkiem całkiem a Phil z tego co pamiętam to mają bardzo dobre parametry. hmmm co tu wybrać . a dla ścisłości monitor ma być używany.czyli do 900 za używany.(następna bedzie zmiana grafiki;)) dzieki za wszytskie info.w/w sprawie poszukam jeszcze czegoś i napisze na co ew. sie zdecyduje .oczywiscie wczesniej zapytam czy dobrze wybrałem pozdrówka Forumowicze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 no ja nadal jeszcze jestem LAMEREM :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...